Kauluri on poissa!

Ja niin on mieskin... :'(

Puuska sai kaulurin pois lauantaiaamuna. Illalla vielä laitettiin rasvaa masuun, mutta aamulla ei enää tarvinnut. Säästyttiin myös kortisonirasvalta, koska iho alkoi paranemaan heti ekan rasvauspäivän ja kortisonipiikin jälkeen :). Likka on täysin oma itsensä. Hullupää ad/hd, jolta ei virta lopu. Vähän pitää vielä toppuutella kuitenkin.

Puuska ja Jazi on nukkuneet muutaman kerran samalla tyynyllä. Se on ihan huikeeta! Jospa yhteiselo olis jatkossa rauhallisempaa, kun hormonimyllerryksen aikaan? Toivoo sopii ja siihen kyllä uskonkin.

Sain vihdoin eilen laitettua Omakoirassa ilmoituksen Puuskan omistajanvaihdoksesta. Puuska oli siis kasvattaja-Katjan, mun ja exän nimissä. Nyt Puuskasta tulee virallisesti myös Teemun koira :). Jedin ja Jazin omistajuuden oon yrittänyt saada pelkästään itselleni. Se ei vaan onnistu. Saamani valtuutusavaimet ei kelpaa Omakoirassa. En jaksa kuluttaa enempää energiaa sen suhteen. Olkoon näin, vanhoja koiriahan ne jo on. Harmittaa vaan, että edes paperilla niiden omistaja on joku, jota ei vois vähempää kiinnostaa mitä niille kuuluu :/.

Teemu lähti aamulennolla kohti Brysseliä :(. Vaihtoi kotona ollessaan työpaikkaa ja seilaa jatkossa Englanti-Belgia väliä. Laiva on suht uusi, 2011 tullut liikenteeseen, joten olosuhteet on jotain ihan muuta, kun Finnlinesin purkissa. Finnlinesilla olisi kyllä töitä riittänyt, mutta kyseinen purkki lähti seilaamaan Englanti-Irlanti väliä. Teemu (ja moni muu) päätti olla lähtemättä, koska "romuruuhi ei kestä sitä reissua". Vanha Naantali-Kapellskär väli on kuitenkin jotain ihan muuta, kun toi uusi! Lisäksi sillä reissulla olis pitänyt olla 3-4 viikkoa putkeen.
No, ei se nyt sen parempi ole. 28 päivän törnejä ja tää ensimmäinen muutaman päivän yli. Miestä näkyy siis seuraavan kerran maaliskuun alussa. Nyt ottaa kyllä koville! Mutta minkäs teet, mun tuloilla ei vaan yksinkertasesti tätä hommaa pyöritetä :(.

Aika paska fiilis siis nyt. Helkkari, kun pääsis edes treenaamaan Puuskan kanssa! Ennen on aina aika mennyt nopeesti, kun on viikollakin ollu menoo. Viikonlopuille on nyt jo ihan kivasti suunnitelmia. Mä tankkasin viime viikon itteeni lääkkeitä ja nyt sitten vaan tuloksia odotellessa. Kyllä ihmisen kroppa on ihmeellinen asia. Jos jonkinmoista tuntemusta on ollut viimeisen vajaan vuoden aikana... Pääkopasta ei kannata edes puhua =P.

Että semmosta. Koirilla kaikki hyvin ja Tappara porskuttaa vahvasti SM-liigassa. Jotain positiivistakin onneks löytyy :).

Kommentit

 1. Jos joskus on tullut mieleen jotain kaivata, niin niitä kahta vanhaa koiraa... J&J <3

  terv,

  "sejotaeivoisvähempääkiinnostaa"

  VastaaPoista
 2. No ilmeisesti sitten sen verran kiinnostaa, että luet blogia :).

  VastaaPoista
 3. Vaikka yo. teksti muuta väittääkin, niin sen verran että näin "osaomistajana" täältä saa tietää vanhuksille kuuluu.

  No ihan hyvä blogi muutenkin... tjsp ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia

Kiitollinen minä

Tervetuloa maailmaan!