Yksi on joukosta poissa

Jedi 09.11.2000-08.08.2014
Yritin olla viisas ja päästää ystävän ajoissa pois. Silti mieltä kaivaa, että oliko oikea aika.  Se on kuitenkin tosiasia, että ei se olis siitä enää parempaan mennyt. Lääkäri sano mun tehneen viisaan päätöksen. Viimeisen viikon aikana Jedi kuihtui silmissä. Lihaksista ei enää tietoakaan, jäljellä vaan luut ja löysä nahka. Öisin pyysi ulos viileään, kun oli helpompi olla. Mahaa aristi aina vaan enemmän. Maksasairaus on kavala, siihen kun ei lääkettä ole. Tukihoitokaan ei Jedin kohdalla onnistunut, joten nopeasti meni. Jos söi, niin oksensi ja viimeset päivät myös ripuloi. Paino tänään oli 6,9kg, kun se viimeksi oli 7,5kg. Yllätyin, että paino ei ollu pudonnu enempää, koska niin laiha se oli.
Jedi pääsi ti ja ke maalle. Siellä sai omaan tahtiinsa "kirmata" pallon perässä ja piehtaroida nurmikolla. Näytti nauttivan olostaan aina siihen asti, kun väsähti. Eilinen päivä olikin sitten tosi väsynyt.
Erikaa kohtaan Jedi oli loppuun asti aivan ihana. Tyttö sai silitellä ja rutistella pappaa <3.
Matkalla Hervantaan rintaa puristi ja happi meinas loppua. Kotimatkalla olo oli helpottunut, nyt on Jedillä hyvä olla. Ikävä on mieletön ja itkusta ei tuu loppua. Vielä sitä ei oikein tajuakaan, että pappaa ei enää ole. Muistoissa se kuitenkin säilyy aina ja ikuisesti <3. Hyvää matkaa rakas ystävä <3.

Kommentit

  1. Lämmin osanotto...:´(

    Terveisin: Minna B

    VastaaPoista
  2. Aina yhtä raskasta ja surullista, mutta väistämätöntä ja viisasta. <3 :´(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Ylöjärven kisat