Kuulumisia

Sokeriton tammikuu vaihtui sokerilla kyllästettyyn helmikuuhun 😝. Runebergiä, laskiaispullaa, ystävänpäivää, synttäreitä... Nyt taas palattu ruotuun ja sokeriton elämä jatkuu. Olokin taas paljon virkeempi!


Lasten synttäreitä vietettiin helmikuun viimeisenä viikonloppuna. Kahtena päivänä, että kaikki pääsi bileisiin mukaan 👍. Olihan touhua ja kaikki tärkeimmät (täällä olevat) menossa mukana. Suomesta ei saatu ketään kyläilemään. Ihan huippu viikonloppu, kiitos💕. 
Erikan 4v.-tarkatusta yritettiin, kun toisesta syystä käytiin lääkärissä. Eipä se onnistunut tänäkään vuonna. Likka ei oo yhteistyökykyinen. Paino ja pituus jäi arvoitukseksi 😑. Oskar pääsee 2v.-tarkastukseen keskiviikkona. Samalla tsekataan Erikan kitarisat, koska niistä vaikuttais olevan vähän ongelmaa...
Nyt on viikon verran ollut sateista. Vettä tulee välillä ihan saavista kaatamalla. Hyvä niin, jospa ei tarvi sitten kesällä säännöstellä. Onneks ei sentään ihan ympäri vuorokauden oo satanut, eli Puuskankin kanssa on päässyt kunnolla lenkille. Selvinnyt välillä jopa täysin kuivana 😅. Puuska haettiin kotiin viime tiistaina. Oli taas viikon sijaiskodissa. 
Vielä ei tiedetä koska Teemu lähtee töihin. On ilmoittanut, että maaliskuun puolivälin paikkeilla voi lähteä. Kaippa ne sieltä sitten ilmottaa, toivottavasti ajoissa kuitenkin, että ehditään täyttää kaapit. Kivahan se on, että saa olla nyt kunnolla kotona.
Tätä on itseasiassa kuvan oton jälkeen vielä muokattu. 
Mun tatuointien "entrausprojekti" lähenee loppuaan. Jalassa oleva tassutatska saa loppukuusta lisäystä. Siihen tulee Jedin ja Jazin nimet. Aikaisemmin oli ajatuksena ottaa kuvat, mutta en keksi paikkaa mihin ottaisin. Eikä oikeestaan ole nyt tarvetta ottaa uusia kuvia. Joten lisätään vanhaan. Valmiit kuvat näytillä nyt!


Vanha keiju vähän muuttui 🙈. Nyt löytyy jo kolme sen verran isoa kuvaa ja neljäskin kasvaa, että eiköhän nää ala ihan oikeesti riittää 😉.

Viime toukokuussa otettu permanentti ja auringon vaalentamat hiukset sai vähän modausta viime viikolla:

Kuivimmat pois ja vaaleet piiloon. Ekat harmaatkin bongasin viime viikolla. Niitä tää kevytväri ei tosin peitä. Mutta miksipä tarviskaan 😎. Niin se meikäläiselläkin alkaa loppukuusta viimeinen vuosi tällä kymmenluvulla 😁!
Puuska uusilla korvilla sijaiskodissa 🙉🙊.

Aurinkoista kevään odotusta sinne Suomeen! Täällä vielä loppuviikko ilmeisesti epävakaista, mutta suht lämmintä kuitenkin 😊.Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...