Hyvin menee, mutta menköön!

Tai no, hyvin menee, jos pystyy unohtamaan, että edessä on 2,5viikon leskeys...
Viimeksi hehkutin saavani miehen kotiin samalla viikolla. No, ei se sitten ihan niin mennyt. Reissu venyi neljällä päivällä. Nyt sain pitää ukkoseni kotona reilun kuukauden <3! Pari tuntia sitten se käänsi nokan kohti Naantalia... Jedillä otti lähtö kyllä taas niiiin koville. Voi pappa parka.

Meillä oli ihana kuukausi! Pe 12.10. asteltiin maistraattiin ja sanottiin Tahdon <3. Musta tuli siis jälleen rouva ja vaimo. Miehekseni sain maailman ihanimman merimiehen. Ihan sama mitä mieltä muut on ;). Naimisiinmeno oli Teemun idea ja moni muukin siihen liittyvä idea tuli sieltä. On se uskomatonta, miten toinen voi yllättää aina vaan, vaikka sen jo kuvittelee tuntevansa. Todistajina meillä oli äiti ja Teemun isä. He olivat paikalla puolisoineen. Hääkuvat otettiin Pyynikin uimarannalla, sattuikin aurinko pilkistelemään just sopivasti! Kuvat onnistui ihan nappiin. Hääateria nautittiin ravintola Franklyssa, aivan mahtavaa ruokaa ja lisäksi myös kohtuuhintaista! Suosittelemme lämpimästi! Hääyö vietettiin Hotelli Ilveksessä ja seuraavana päivänä juhlittiin pienellä porukalla "tupareita" meillä kotona. Vieraat ei etukäteen tienneet, tulivat vaan tupareihin. Niin ja huomenlahjaksi sain aivan ihanan riipuksen <3.

Koirat oli pari viikonloppua äidillä hoidossa. Viikko ennen häitä käytiin 23h risteilyllä täydentämässä juomavarastoja. Arttukin pääsi tälle reissulle mukaan. Hääviikonloppuna olivat kanssa hoidossa, eihän hotelliyöstä olis muuten mitään tullut... Hyvinhän noi hoidossa viihtyy, kun on omakotitalo ja tutut ihmiset ympärillä.

Puuskan kanssa ollaan treenattu samaan malliin, kun viimeksikin kerroin. Hääviikolla tosin treenit jäi vaan yhteen kertaan, mutta se annettakoon mulle anteeks? Likka on edistynyt keinulla hurjasti. Leijeröintihommat menee kun vettä vaan ja pujottelu on entistä itsenäisempää. Ihan sama missä mä olen, toimii! Okserin suorittaminen on parantunut huomattavasti. Hyppytekniikka tulee varmaan aina olemaan se heikoin lenkki :/. Ens viikon lauantaina päästään pitkästä aikaa kokeileen kisoissa, miten homma toimii.

Tälle vuodelle on suunnitelmissa enää kahdet kisat. 3.11. Riksussa ja 9.12. Tamskin kisat Best In Areenalla. Riksussa toinen rata on hyppäri, mutta toki me sillekin mennään. Tyhmäähän se olis pelkän agiradan takia sinne ajaa? Treenataan ahkerasti vuoden loppuun, koska alkuvuodesta tulee pidempi tauko. Sen tauon pituus on tällä hetkellä täysi arvoitus. Katsotaan miten asiat etenee... Mutta ainakin nyt Puuskan toipumis- ja palautumisajan tulee taukoa.

Huomasin eilen, että Valkeakosken eläinsairaalassa tehdään sterilisaatioita tähystämällä. Laitoin heti kyselyä, että mikä siellä on painoraja. Monessa paikassa on 10kg ja siihenhän toi meidän kirppu ei millään yllä. Pirkanmaalta en ainakaan toistaiseksi ole muita tähystäviä paikkoja löytänyt.

Jazi voi edelleen paksusti ja on ollut oikein pirtsakka, kun Teemu oli kotona. Saapa nähdä "taantuuko" nyt, kun se ei ole rapsuttelemassa. Jedin pissavaiva on siedettävä, toivottavasti ei nyt taas ala valuttamaan enemmän, kun stressaa Teemun poissaoloa. Puuskalla oli jonkinverran valeraskautta ilmassa, mutta nyt näyttää rauhoittuneen. Hyvä niin!  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Ylöjärven kisat