Hurja viikko takana

Joo, melkosta haipakkaa päänsärkyineen kaikkineen. Nukuin torstaihin asti tosi huonosti. Keskiviikkona olin varma, että flunssa iskee, mutta ei sit kuitenkaan. Päikkärit ei parantaneet oloa, mutta seuraavana aamuna oli olo ihan ok. Työhässäköistä selvittiin kunnialla, eikä koiratkaan kai hirveesti joutuneet kärsiin mun väsymyksestä.

Tytöt kyllä päätti ottaa keskiviikkona yhteen. Perkeleen perkele, mä kun luulin, että niitten välit olis jo paremmat :(. Mun lautasesta se tappelu tuli. En tiedä kumpi ei tykännyt, että toinen siihen menee. Kävi niin äkkiä, enkä todellakaan kytännyt niitä, kun ei näin oo ennen käynyt. No, Jedi sai sitten putsata lautasen ihan rauhassa. Lopputulos Jazilla tuopillinen vettä päällä, ei auttanut! Lattia tietty kans märkä... Mulla kolme reikää sormessa, kun väkisin revin taas leuat auki, että sain ne irti toisistaan. Jazilla ei näkyviä reikiä, huulet vähän veny. Puuskalla taittu kannuskynsi ja siitä tuli vähän verta. Eiköhän ne suurimmat kolhut tullu taas sinne henkiselle puolelle... Mä taas reagoin ihan erilailla kun ennen. Tuli itku. Se kai kertoo jotain tästä tän hetkisestä fiiliksestä ja sen hetkisestä väsymyksestä. Normaalisti vaan raivostun tässä tilanteessa >=I.

Jedi vuotaa taas ihan kiitettävästi. Viikko sitten pesin sohvan suojalakanat. Perjantaina ne oli pakko laittaa taas pesuun. Valkosesta oli tullut viikon aikana keltanen... :(. Jazi taas on ollut pissailunsa kanssa suht ok. Perjantai oli ainoo päivä, kun oli pissat lattialla töistä tullessa. Täytyy nyt seurata Jediä taas. Jos toi ei tosta nyt rauhotu, niin mitähän sitä sitten keksis :/.

Alkaa oleen tää erossa olo meille molemmille nyt jo aika rankkaa. 18/30 menossa, eli kahden viikon päästä olis sitten merimies taas kotona <3. Saa vaan nähdä, että kuinka kauan. On tarjottu taas hommia Finnlinesilta toisesta laivasta. Ilmeisesti haluisivat pitää ammattimiehestä kiinni. Nää törnit olis siis taas 2 viikkosia. Ainoo mutta tässä on se, että hommat alkais maaliskuun alussa... Saa nähdä miten homma etenee. Yhteen koulutukseenkin olis päässyt, mutta se alkaa jo 25.2. eli noukänduu.
Laiva, jolle Teemu ei suostunut Englanti-Irlanti välille lähtemään, on eilen aamulla evakuoitu. Edessä pitkä telakka, että saa purkin taas kuntoon. Pitkänlinjan merimies oli oikeessa. Mitäpä muuta se voi todeta, kun että "mitä mä sanoin" ;). Vaikka aika karuahan se on olla oikeessa tollasessa asiassa. Romuruuhi ei kestänyt, vaikkakin nyt hommaa avitti ihmisten huolimattomuus myös.

Ens viikolla ei kai mitään ihmeellistä. Keskiviikkona rem-palaveri, mutta muuten pitäis olla ihan normisettiä. Puuskaa oon nyt juoksuttanut kovasti hangessa. Kohotetaan kuntoo, että ollaan sitten treeneissä taas iskussa ;). Ja ehkä pian kisoissakin... Tolle ruipelolle pitäs vaan saada vähän massaa. Tuntuu, että ruoka ei imeydy nyt ollenkaan. Lihaksia kyllä on, mutta muuten on laiha kun mikä. Jazi vois luovuttaa vähän omistaan =P.

Kommentit

  1. Noi tappelut on kyllä kamalia, niistä aina raivostuu - ja välillä pääsee poru. Onko Jedille kokeiltu Propalinia? Ainakin Täplällä se toimii oikein hyvin, 0,05 ml kahdesti päivässä.
    terkuin Leena

    VastaaPoista
  2. Jedille kokeiltiin propalinia sillon 6 vuotta sitten, kun tutkittiin juurta jaksain. Ei toiminut. Nartuillehan se on pääasiassa tarkotettukin. Jedillä sen todettiin olevan pääasiassa "päänsisäistä", eli stressaa ja siitä seuraa tää. Elimellistä vikaa ei löytynyt.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...