Potilas Kaakinen

Joopajoo, sattu sitten pikkunen välikohtaus maanantaina... Voi perkele, että mulla kiehu! Mä olin päivän töissä ja sieltä ajelin hakeen Teemua Valkeekoskelta sairaalasta. Koirat oli keskenään vaan reilun 5 tuntia. Ihan mieletön riemu repes silti, kun kotiuduttiin. Varsinkin Puuska veti ihan överiks. Mä olin eteisessä ja Teemu olkkarissa, kun se sinkoili meneen. Jedikin siinä häröili. Jazi meni keittiöön ja sillä oli selkeesti nälkä. Puuska meni sinne ja melki samantien tuli rähinä. Puuska kävi Jazin kimppuun mustalta puolelta, eli kaihisilmän puolelta. Jazi oli täysin altavastaaja tällä kertaa :/. Mä en uskaltanu mahani kanssa mennä väliin. Teemu sai Puuskan lopulta irti. Jazi oli selvästi sokissa ja vuosi verta. Silmän valkuainen oli ihan verinen, mutta se johtu onneks vaan silmän alla olevasta reiästä. Pahimmat jäljet jäi oikeeseen etujalkaan/kainaloon. Siellä on reikä ja noin 3senttinen haava. Kolmejalkanen siitä tuli, eli ei varannu jalalle ollenkaan.

Ei muuta kun haavat puhdistukseen, kauluri kaulaan ja rimadylia nassuun. Sit soitteleen eläinlääkäreille. Eipä sitä aikaa sille illalle enää saanu, kun kello oli yli 16. Tiistaille sain peruutusajan Lempäälän lekuriin. Onneks oli puolikas rimadyl jemmassa ja Ketoo annettiin aamulla kipuun. Jazi oli taas ollu lääkäriin mennessä täynnä pyhää vihaa =P. Kuonokoppa päähän ja rauhotusta äkkiä. Silmä oli ok, oli tosiaan vaan verenpurkauma pureman takia. Tikkejä ei jalkaan onneks tarvittu, vaan reikä ja haava liimattiin. 10 päivää antibiootteja ja kauluri kaulassa. Rimadyliakin saivat mukaan melkosen satsin. Se tulee kyllä tarpeeseen, koska kipee toi on selkeesti ollu. Herätyspiikkiä Teemu ei ollu sille ottanu, että oli rauhassa kotiin asti ja liima sai kunnolla kuivua.      

Nyt muori kuorsaa tossa mun vieressä. Otin kaulurin pois, kun pystyn sitä vahtiin. Selkeesti sen tekis mieli haavojaan nuolla, koska nuolee kauluria, kun se on kaulassa. Äsken nuoli tyynyä, koska ei jalkaa selvästi viitsi nuolla. Tietää, että kauluri menee samantien takasin kaulaan. Nyt vaan toivotaan, että haavat paranee hyvin, eikä tulehdu. Tosi pirtee Jazi on, mutta kun kipulääkkeen teho hiipuu, niin alkaa ontuun.

Että sillai. Mä jo uskoin, että näistä oli päästy. Edelliskerrasta on kuitenkin kauan aikaa. Tais olla kevät talvella Puuskan leikkauksen jälkeen viimeks. Nyt Jazi ei siedä Puuskaa lähellään ja sitähän Puuska ei tietty ymmärrä :/. No, kai se siitä taas joskus, mutta ylimpiä ystäviä noista ei koskaan tule.

Harmittaa, kun menin myymään tän illan treenin. Kyllä kyrsi, kun tälle päivälle sovittu esimiespalaveri siirrettiin eiliselle! Mahan puolesta olisin varmaan pystyny juokseen. Viikko sitten tilanne oli toinen, kun supisteli vähän ikävämmin. Nyt on selkä pirun kipee ja se vaikuttaa nukkumiseenkin :(. Neuvolassa oli kaikki ok ja painookin tullu ihan maltillisesti. Tänään alko viimenen kolmannes, eli laskettuun aikaan 12 viikkoa! Hui!

Sain eilen tietää, että lomailen 23.12.-2.1. eli vähiin käy työviikot :). Loman jälkeen olis enää 2,5 päivää töitä ennen äippälomaa. Epäilenpä, että ei tarvi tammikuussa mennä ollenkaan... Teemun piti lähtee ens viikolla kokeileen työntekoo pariks viikoks. Sen suunnitelman sai unohtaa, kun tuli tieto, että Lempäälä on tehny maksusitoumuksen. Teemu pääsee siis Terveystaloon leikkaukseen ens kuussa!

Viikonloppuna lähetään käymään pikkujouluristeilyllä. Susa ja Matias tulee hoitaan koiria :). Ens viikolle voisin ostaa treenit, jos joku myy ja kunto kestää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...