Tyttö tuli!

Saatiin, mitä oli luvattu, eli prinsessa Hiltusen sukuun ;). Tyttönen vaan tykkäsi viihtyä masussa viikon verran yli lasketun ajan. Syntyi siis rv41+0 torstaina 20.02.2014 klo 15.18. Paino 3690g, pituus 50cm ja pään ympärys 34,5cm. Erikseen ei varmaan tarvis edes mainita, että täällä ollaan onnesta soikeena <3.Osastolla oltiin yks yö ja toiseks yöks päästiin potilashotelliin. Lauantaina iltasella päästiin jo kotiin, kun typyn sokeri- ja bilirubiiniarvot todettiin hyviksi.

Synnytys meni oikein mukavasti, ei jäänyt traumoja ;). Voisin tehdä sen vaikka toistekin :). Mulla tosin verenpaine laski oman lääkityksen ja epiduraalin vaikutuksesta sen verran alas, että sängystä ei ihan ykskaks noustukaan. Lapsonen oli heti ulos päästyään oikein eläväinen pakkaus <3. Sitä osattiin kyllä odottaa, koska niinhän se oli jo mahassakin :D.

Selkävaivat jäi synnytyssaliin! Lonkkia on muutaman kerran yöllä juilinu, mutta ei niin pahasti. Mahastakin iso osa jäi sille reissulle ja eiköhän täysimetys vie loput kilot mennessään. Treenaaminenkin on jo toki alotettu ;).

Koirat on ottaneet vauvan alusta asti mahtavasti vastaan. Jazilla tosin menny ajoittain vähän överiks. Sillä on mieletön hoivavietti. Koittaa joka välissä päästä nuolemaan typyä jaloista ja takaraivosta. Alkuun vauvan itku sai Jazin vinkumaan vimmatusti =P. Jedi ja Puuska ei alussa saanu tulla lähelle ollenkaan... Nyt on jo tasaantunu ja Puuskan kanssa tössöttävät yhessä. Puuskaa vieläkin vähän jännittää pieni ihminen, mutta enemmän kuitenkin kiinnostaa. Jedi käy välillä haistamassa ja se siitä. Ei pappaa jaksa niin kauheesti kiinnostaa.

Teemulla loppuu saikku sunnuntaina. Tänään olis ollut töihin lähtö... Näin ollen pitää kolme viikkoo isyyslomaa ja muutaman päivän kertyneitä vapaita saikun jälkeen. Huhtikuu on kotikuukausi ja toukokuun alussa lähtee sitten töihin. En valita, vielä, katotaan sitten huhtikuun lopussa uudestaan... =P.

Puuskan kanssa alotetaan treenit ens viikolla! Jeeee! Muuten täällä päivät kuluu vauvan ehdoilla. Tästä päivästä lähtien pienen saa viedä uloskin, joten mekin päästään nyt sitten lenkkeilemään :).

Kommentit

  1. Onnea pikku-rinsessasta!! :o)

    T: Minna B

    VastaaPoista
  2. Lämpimät onnittelut koko perheelle :) Mun tytär sai poika-vauvan tasan kuukausi aiemmin 20.1.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...