Mitäpä tässä

Hellettä piisaa ja toivon, että Jazin syömättömyys johtuu siitä. Jedi nyt syö miten syö... Nyt kyllä paremmin, kun aikasemmin, koska saa normaaliruokaa. Tosin oksentaa yleensä kaiken. Tällä viikolla on syöny jopa lääkärin määräämääkin ruokaa, mutta aika nirkosesti. Maksasairaan vitamiinilisää on turha laittaa, koska sitten ei ainakaan syö. Kuvia tosta luurangosta en laita, koska parempi muistaa se sellaisena, kun se joskus oli.

Jazilta bongasin viime viikolla suusta jotain ei niin mukavaa. Etuhampaathan siltä puuttuu kokonaan. Yläikeneen on kasvanut jotain??? Onko se sitten kasvain, ikenen liikakasvua vai mitä, en tiedä. Sen tiedän, että toukokuussa sitä ei ollut. Toiselta puolelta ulottuu melkein kulmahampaan alaosaan. Nyt pidetään vaan peukkuja, että ei siitä enää kasva. Sitä ei enää nukuteta muuta kun viimeseen uneen :/.
Että semmosta täällä. Itketty on monet itkut, vaikka oon koittanu olla miettimättä Jediä liikaa. Se ulkoilee meidän kanssa ihan ok, kun mennään sen vauhtia. Puuska pääsee juoksenteleen vapaana, niin se pärjää vähemmällä lenkityksellä. Muun ajan Jedi nukkuu mahdollisimman viileessä paikassa. Näin helteellä aika hankalaa löytää.

Puuskan kanssa mennään tänään testaan SDP:n uutta nurmee. Kummitäti <3 hoitaa Erikaa sen aikaa :). Oon miettiny paljon tätä meidän harrastamista ja sen jatkoa. Aika näyttää miten tässä käy.

Tyttö kasvaa ja oppii uutta huimaa vauhtia. Teemun työpätkä alkaa olla lopussa ja to-pe yönä saadaan isukki taas kotiin <3.

Aurinkoista heinäkuun loppua kaikille B)!

Kommentit

  1. Moikka! Mä käyn täällä silloin tällöin kuulostelemassa perheenne kuulumisia ja seuraamassa varsinkin Jedin vointia. Tämä on raskasta aikaa, kun rakkaan karvakuonon aika alkaa käydä vähiin. Täplä-mamma pärjäilee vielä kutakuinkin. Kuulo ja näkö ovat olemattomat, mutta ihmeesti hän kumminkin käppäilee ulos ja sisään, hyppää sänkyyn ja sängystä pois. Ruoka on maittanut kohtuuhyvin, mutta muutamana päivänä se on "eksynyt" ruokakipolta, mitä ei koskaan ennen ole tapahtunut. Kuumuus käy voimille. Sydänlääke ja propaliini on menossa. Näin hiljattain Rassea, joka asustaa Terhin kanssa Kyröskoskella. Pientä remppaa on Rassellakin ollut, mutta aisteissa ei tunnu olevan vikaa. Toivotan teille voimia ja jaksamista, ja muista kaikesta huolimatta iloita pikkuneidin kasvusta ja kehityksestä joka hetki :) terv. Leena

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...