Hola!

Niin se aika lentää ja ollaan asuttu Espanjan Aurinkorannikolla jo yli kolme kuukautta! Ensimmäinen viikko meni huoneistohotellissa Los Bolichesissa. Sen jälkeen päästiin muuttamaan tähän nykyiseen asuntoon. Tässä vuokrasoppari kesäkuun loppuun. Täytyy kohta alkaa taas miettimään tulevaa... ;)
Asutaan vähän syrjemmällä, La Cala de Mijas on paikan nimi. Alunperinkään ei ollut tarkotus muuttaa mihinkään turistirysään, tai paikkaan, joka vilisee suomalaisia. Paikka on hyvä, tosin tää meidän urbanisaatio sen verran syrjässä, että autoa tarvii. No, onneks sellanen on matkassa. Tosin honda pitää kohta joko myydä, tai siirtää Espanjan rekisteriin. Auto saa olla täällä siis puoli vuotta ja sen jälkeen pitää alkaa maksamaan veroa tänne. Jos jää kiinni verottomalla ajamisesta, niin rapsut tulee =P.


Ollaan viihdytty, miksipä ei. On koettu maanjäristys ja suomalaisen mittapuulla vuosisadan ukkonen. Se kesti about viis tuntia ja olihan melkosta jytinää! Puuska ei oo ennen pelännyt ukkosta, mutta nyt pelkäs. Onneks kaulaliinan sitominen ympärille helpotti tuskaa. Vuodenvaihde täällä oli niin rauhallinen, että se ei koiraa hetkauttanut. Erika nukahti ukkosen aikana vajaassa viidessä minuutissa ja nukku aamuun asti. Edes maanjäristykseen ei herännyt :D.
Espanjan talvi on ollut lämmin. Muutama sateisempi päivä, vähän useempi pilvisempi ja tuulisempi. Muuten on saanut nauttia auringosta, joka lämmittää ihanasti. Nyt näyttäisi olevan ennusteissa jo yli 10 asteen yölämpöjäkin. Softshelltakkia oon käyttänyt muutaman kerran. Tytöllä kurahousuja ja kumisaappaita kolmisen kertaa.

Puuska on viihtynyt hyvin, jos sitä osaan oikein tulkita. Alun stressi lauman hetkellisestä hajoamisesta, automatkasta ja uudesta ympäristöstä on poissa. Täällä se saa kulkee vapaana ja tehdä tuttavuutta naapureiden koirien kanssa.

Erika kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia. Puhua pälättää ja menee niin kovaa, ettei perässä meinaa pysyä. Kahden viikon päästä täyttää jo kaks vuotta <3. Noin pienelle sopeutuminen uuteen paikkaan ei oo ollut ongelma. Päivätutti jäi pois, kun Teemu lähti marraskuussa töihin. Yötutti jäi pois, kun Teemu joulukuussa tuli töistä. Pottailu alko sujumaan jo Lempäälässä. Tällä hetkellä mennään yövaipalla ja yhdellä vaipalla päivässä :). Tosin yövaippakin on yleensä kuiva. Selkeetä säästöä ;). On meinaan täällä vaipat muuhun hintatasoon nähden melko kalliita.

Mä oon ollut nyt yh:na 4.1. lähtien. Melko rankkaa, voisin sanoa. Teemun piti alunperinkin tehdä pidempi törni nyt, kun tarvii lomapäiviä. Työpätkän lisäksi tuli sitten vielä koukkaus Suomeen muorin hautajaisiin. Kotiutuu nyt sitten ens lauantaina vasta. Piiiitkä viikko edessä! Noh, sitten se onkin toukokuun alkuun asti kotona :). Ja saapahan nyt tuotua sieltä lisää vaatteita ja tavaraa.  

Juttua riittäis vaikka kuinka ja paljon, mutta tässä nyt vaan tämmönen pikakelaus ennen nukkumaan menoa. Jos ketään edes kiinnostaa :D. Ja jos oikeesti kiinnostaa, niin kysellä saa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...