Hyvällä mielellä

Johan se syyskuukin kääntyi voiton puolelle... Ja Merileskeys päättyy tämän viikon lopulla, jipii! On tätä odotettukin ja miestä tietysti vielä enemmän ;). Oon sitä tässä itsekseni ihmetellyt, miten toiseen voi rakastua aina vaan ja uudestaan <3. Taitaa olla nää erot, jotka pitää suhteen tuoreena... Tänään tuli hyviä uutisia, merimiehelleni on tarjottu kahta vakituista työpaikkaa! Toisen aikoo sitten ottaa vastaankin :). Onhan noita töitä koko ajan ollut, mutta vaan sijaisuuksia. Kyllä vakituinen työ on loistava juttu, ei tarvi miettiä mistä sitä seuraavaks sen rahan tekisi. Lisäksi on sellainen firma, jossa tietää tarkan päivän milloin pääsee pois. Tämän hetkisessä firmassa ei näin ole ja törnitkin (liian) pitkiä. Paljon helpompi suunnitella tulevaakin ja suunnitelmiahan on luonnollisesti paljon ;).

Kisasuunnitelmat meni läskiksi, mutta niin meni suunnitelmat Hämeenlinnan viikonlopustakin. No, onneks me koirien kanssa viihdytään hyvin kotona. Yhteydet pelaa merelle ja sieltä tulee monta kertaa päivässä viestiä/puheluita, niin mikäpä tässä on ollessa. Viikonloput on mennet melko liikuntapainotteisesti, koirien kanssa ja ilman. 

Puuskan kanssa ollaan nyt käyty omatoimitreenaamassa ihan kiitettävästi. Viime viikolla kahteen otteeseen, kun ei ollut ohjattuja treenejä. Tänään taas paineltiin hallille heti töitten jälkeen. Samalla teemalla ollaan menty, kun ekalla kerralla: hyppytekniikkaa, okseria, keinua, kontakteista irtoomista. Tänään otin vähän enemmän kepeistä irtoomista ja keppikulmia. Puuska oli kuuma kun hellan koukku. Silti oli ajatus mukana tekemisessä, taitava pieni sikapossu <3. Okseri oli tänään super! Eka taaempi rima oli 30cm ja hyppäsi tosi hyvin, Nostin 35cm:n ja heittämällä yli! Ei tietoakaan, että olis rysäyttänyt päin. Loistavaa! Hyvänmielen treenit kyllä tänään :).

Viime torstaina lämmitellessä hallin kupeessa Puuska löysi polun varresta sitä itteensä... Koira katos hetkeks ja kun huutelin, ei heti tullut. Lopulta kun tuli, niin kaula ja selkä oli paskassa. Koirathan ei yleensä kieri muussa kun ihmisen ulosteessa, joten sitä se sitten ilmeisemmin oli :P. Melkonen löyhkä oli autossa, kun ajeltiin treenin jälkeen kotiin. Onneks ei oo pitkä matka! 

Lauantaina olin lähdössä kaupoille ja päätin ottaa koirat kyytiin. Laitoin eteisessä Puuskalle valjaat. Jedi oli vieressä ja Jazi vähän kauempana. Ihan yllättäen Puuska hyökkäsi Jazin kimppuun ja kamala rähinähän siitä tuli :/. Kumpikaan pirullinen narttu ei anna periksi. Eihän kömpelömpi Jazi mitään mahda, mutta periksikään ei voi antaa... Koitin tunkee kädet väliin ja sain hammasta. Heitin tuopillisen vettä päälle, mutta harmikseni se osu vaan Jaziin. Lopulta sain jalalla ne irti toisistaan ja työnnettyä Puuskan toiseen huoneeseen. Puuska oli pöllytetyn näkönen, ei ihmeempiä vaurioita. Jazilla sitten taas olikin molemmissa etujaloissa reiät ja toisella ei varannut ollenkaan :(. Annoin sille heti 1/4 kipulääkettä ja laitoin autossa botin päälle. Illan se könkkäsi ja oli reppana, mutta sunnuntaina liikkui jo ihan ok. Lauantai-iltana annoin vielä 1/4 kipulääkettä. Tosin kynsiä leikatessa, kun vahingossa otin puremakohdasta kii, se älähti vähän. Onhan noi ottaneet ennenkin yhteen, mutta ei muistaakseni ainakaan vuoteen. Viime vuonna ottivat useemminkin, kun oli niin paljon muutosta ja stressiä pienten eläinten elämässä... Koskaan ei ole kyllä sattunut noin "pahasti". 

No rauha maassa taas ja Puuskan juoksukin alkaa vedellä viimeisiään. Torstaina täytyy varmaan vielä treenata housut jalassa. Hyvin mahdollista, että tää juoksu jää nyt viimeiseksi. Jospa sen alkuvuodesta steriloisi, ihan niin kun alkuperäinen suunnitelma olikin. Tai alkuperäinen suunnitelma oli se, että kun mä oon äitiyslomalla, niin on hyvä sterkata koira... Kun ei pystyis hetkeen kuitenkaan treenaamaan/kisaamaan. Mutta nyt tää menee näin, ei voi mitään. Ei tauot pahaa tee, se on huomattu.

Alotin viikko sitten stretchingin, eli maalaisittain venyttelyn ;). Vartti lämmittelyä ja tunti venyttelyä, mahtavuutta! Tänään taas venymään. En olis uskonut, että venyttelemisestä tulee lihakset niin kipeiksi, kun ne viime tiistaina oli. Lihaskuntoa ja muuta semmoista tulee kyllä treenattua monta kertaa viikossa... Venyttely vaan tuppaa aina jäämään melko vajaaksi =P.

Tää viikko on aika haipakkaa... tänään agitreeniä ja venyttelyä, huomenna palaveri Nokialla (menee koko ilta), keskiviikkona meen hakeen uuden pään Parolasta ;) ja torstaina lihaskunto- ja agitreeniä. Perjantaille jää sitten "vaan" lihaskuntotreeni ja kauppa... Ja innokasta odotusta. Toivottavasti aikataulut pitää kutinsa ja saan miehen kotiin jo perjantai-iltana :).      

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...