Syksyä pukkaa ja juoksun lykkäs =P

Alan nyt kirjottaan tänne, ihan vaan syksyn kunniaksi. Olkoon tää syksy uus alku taas jollekin... Vuosi sitten avioero astui voimaan ja päätettiin alkaa yrittää perheenlisäystä. Se projekti on sattuneesta syystä edelleen kesken. Mutta pitäkääpä peukkuja, että vielä tärppää :).

Puuskalla tosiaan alko juoksu viime torstaina. Just keskiviikkona pyyhkäsin paperilla ja totesin, että ei vuoda. Sen jälkeen ilmotin sen Nokian kisoihin :P. Nyt jäi/jää siis väliin Ylöjärven (2starttia), Nokian (2) ja Takutin (4) kisat. Ei voi mitään. Tää on tätä noitten narttujen kanssa.

Parit Harrin treenit takana, mukavasti on mennyt. Annen kerrankuussa treeneissä oltiin elokuun aikana jo kaks kertaa, kun vaihdoin vuoroja. Tässä kuussa niitä ei sitten olekaan, ellen taas vaihda tai osta jonkun vuoroa. Nyt on treenioikeus ostettu syyskuulle. Saan käydä vapaina aikoina treenaamassa niin paljon kun jaksan :). Eilen alotettiin. Ihanaa kun on halli, jossa saa treenata juoksuisen kanssa. Puuska ei välitä pätkääkään juoksupöksyistä ja oli eilenkin ihan pimee.

Eiliset treenit koostui hyppytekniikasta, okseritreenistä, keinutreenistä ja kontakteista irtoomisesta. Kepeillä pystyn irtoomaan tosi hyvin. Menokulma kepeille oli vaan niin paha, että tuotti ongelmia. Hyppytekniikkaa otin vaan sen verran, että näin millä mallilla se on. Ihan ok, ei tarvittu montaa toistoa tällä kertaa. Okseri on paha. Ensin Puuska hyppäs sen hienosti ja sitten ei taas kiinnostanut pätkääkään. Rysäytti toista rimaa päin, eikä tunnu missään! =P No, toistoo toistoo toistoo... Keinu oli hieno! Viime viikolla Annen treenien jälkeen otin keinun kaks kertaa ja oli hyvä. Nyt taas makeesti. Vauhtia siis haetaan keinulle ja lopputuleman pitää olla  2on-2off. Nyt ollaan hyvällä alulla. Irrottautuminen kontakteista sujui hyvin. Puuska suoritti vauhdikkaasti ja jäi nakutettuna 2on-2off ja pysyi siinä niin kauan, että sai luvan jatkaa. Enemmän pitää treenata sitä, että jään taakse, sitä se oudoksuu ja alastulo hidastuu.

Torstaina vuorossa Harrin treenit ja ens viikolla taas omatoimisesti. Ehkä jopa kaks kertaa... Viikonloppusuunnitelmat meni juoksun takia uusiks. Niinpä viime viikonloppuna vietettiin laatuaikaa siskosten kesken meillä :). Ens viikonloppu menee varmaan osittain Hämeenlinnassa. Teemu on töissä. Lähti  viime keskiviikkona ja oletettu paluu on 21.9. Pitkä työpätkä siis, ei yhtään kivaa!  

Onnistuin nappaamaan viime viikolla elämäni ensimmäisen ylinopeussakon. Työpalaveriin menossa, eikä ollu edes kiire! Mietin ajaessa, että välähtikö, mutta aattelin, että silmissä vaan välkkyy =P. Onhan tässä tuurilla ajeltukin jo reilu 15 vuotta. Posti toi tänään tiedon ja vähänkö otti päähän! Hetkenpäästä sain kuitenkin puhelu, joka lievitti hatutusta. Lähetin loppuviikosta "romu"kultaa myyntiin. Niistä sitten maksetaankin yllättävän hyvin! Kaks ja puoli kertaa sakon verran ;).  

Koirat voi ihan hyvin. Jedillä taas vähän runsaampaa tiputtelua Teemun lähdön myötä, mutta vähenemään päin. Me ihmiset ollaan käyty sydän ym. tutkimuksissa kilpaa... Mulla vaan kontrollia, mutta toisella sydänlihastulehdus. No, mäkin tässä odottelen aikaa magneettikuvaukseen. Kyllä Pirkanmaalla tutkitaan ihan eri malliin! Teemukin pääsi vihdoin keuhkokuviin, joita ei Hämeenlinnassa ole suostuttu ottamaan. Toinen meistä on jo terve ja toinenkin just niin terve, kun vaan voi vaivansa kanssa olla :).

Mutta nyt lenkille raikkaaseen syysilmaan :)!

Ps. jos joku on ihan tuore lukija, niin vanhat tarinat löytyy täältä: http://jejapi.vuodatus.net/ voi ehkä selittää vähän ainakin tota ensimmäistä "lukua" ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...