Fyssari ja treeniä :)

Viime tiistaina käytiin siis Puuskan kanssa fyssarilla. Elina Karhumäellä ollaan käyty ennenkin. Tuttu ihminen ja meinas mennä ihan itkuks, kun todettiin, että been there, done that...  Tällä kertaa Puuska rentoutui tosi hyvin, vaikka jumeja olikin. Viimeks joutu välillä piteleen ihan tosissaan kiinni, että likkaa sai käsiteltyä. Ehkäpä se viimekerran jälkeen hoksas, että käsittelystä on jotain hyötyä..? Jumeja oli selässä, suurin takaselässä, Puuskan mustan läiskän kohdalla. Treenilupa saatiin samalle viikolle, mutta hyppyrajoite kuitenkin.

Tiistaiyönä, keskiviikon puolella saatiin merimies vihdoin kotiin <3. Jazilla taas onnenpäivät, kun rapsuttaja on kotona :). Tai no, nyt ei ole, kun on Turussa koulutuksessa tän ja huomisen päivän =P. Pissahommelit on nyt seurannassa, koska halutaan selvittää kumpi narttu se on. Ikävä kyllä epäilykset on kääntyneet nyt vahvemmin Puuskan puoleen =/.

Torstaina päästiin sitten tositoimiin, eli Harrin treeneihin, jei :D! Vähän mua jännitti, että miten sitä ite jaksaa ja kykenee... Viimeks treenannut joulukuun vikalla viikolla! Tietty mietitytti Puuskankin jaksaminen. Treenikaverikin kyllä totesi treenien jälkeen, että koira on ainakin hyvässä kunnossa. Puuska oli ihan super taas <3. Kontaktit oli loistavat, jopa keinu oli just semmonen kun piti! Kepeillä kesti sivuirtoomista ihan kun ennenkin jne. Koiralle tauko on selvästi tehnyt hyvää. On työstänyt näköjään juttuja päässään... Mulle sama palaute, kun aina ennenkin: löysä, laiska, tarkkuutta! Harri totes, että kun mun ohjaus saadaan tarkemmaks, niin paketti on kasassa. Hmmm... ihan kun olisin kuullu sen jo joskus kauan sitten?!? Plääh, mutta kyllä mä täältä vielä nousen ;D. Mahtavaa päästä taas treenaan! Puuska ei tosiaan vaikuttanut väsyvän yhtään normaalia enempää. Täysillä se kyllä veti, siitä ei epäilystäkään. Mulla oli loppuviikon persaus ja jalat jumissa =P.

Viikonloppuna oli hienot ulkoilukelit ja niistä otettiin kaikki irti B). Lauantaina pääsin pitkästä aikaa nyrkkeilemään, kun Teemu piti pistareita :). Taisin innostua vähän liikaa, mutta se on tervettä kipua... Eiköhän toi selkä tästä tokene, kun muutaman kerran viikossa mätkii.

Tää viikko töissä tulee oleen melkonen. Sijaistan pitkää sairaslomaa esimieshommien osalta Toijalan toisessa Amican ravintolassa. Tänään istuin siellä koneella reilun 8 tuntia. Ei oo mun juttu! Lisäksi perehdytin uutta ihmistä keittiöhommiin... Huomenna omaan paikkaan ja siellä edessä perehdytystä omalle sijaiselle ja loman ajan tilauksia jne jne. Ylitöitä tiedossa ke ja pe, huomenna ei kykene, kun koirat on keskenään ja torstaina on menoo... Perjantaista tulee piiitkä päivä, ennen kun pääsee kotiin lorottaan punkkua lasiin :D.

Lomasuunnitelmat vielä vähän auki. On taas aika monta muuttujaa matkassa =P. Mutta eiköhän me jotain taas keksitä. Vielä on aikaa...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...