Parolan kisat ja torstain treenit + vähän muutakin

Kyllä jännitti! Jalat tuntu painavan tonnin, kun Puuskan kanssa lämmiteltiin. Jännitystä lisäs taas se, että tuomarina oli oma koutsi. Annen piti tuomaroida, mutta Harri oli tuuraamassa.

Ekana oli hyppäri, jolle pysty lähteen suht paineettomasti. Se menikin ihan ok. Okseri oli tokana esteenä ja sen Puuska hyppäs hyvin :). Kutosaidan rima tais tulla alas. Harrin kanssa mietittiin syytä siihen. Päädyttiin siihen, että johtui takana olleesta putkesta, johon ei menty. Muuten rata oli ihan ok, tuntui tosin vähän nihkeältä. Tulos 5 ja -8,71 (ia42) sijoitus 3. Paras aika, joten ihan jees, vaikka nihkeeltä tuntuikin. Eikä kilpakumppaneissa kyllä mitään tykkejä ollutkaan.

Eka agirata vaikutti tosi helpolta. Niin iisiltä, että hirvitti lähtee radalle :D. Sillä radalla olis ollut kurja mokata ohjauksellisesti... Toka este oli Aa. Sen Puuska tuli alas asti, mutta ei pysähtynyt. Ei ollu pokkaa ottaa takasin =P. Täysillä vaan etiäppäin. Pituudella kolahti ja kuvasta näkee, kuinka etujalka on palikoitten välissä.
Videoo en oo vielä kattonut, kun inhoon kattoo itteeni XD. No, joka tapauksessa ei kaatunut. Putkesta kepeille otin Puuskaa liikaa haltuun. Aikaa paloi, mutta nappiin meni lopulta. Keinu oli hidas, ei yhtään semmonen, kun treeneissä. Puomillakin tuli kontaktialueelle, mutta ei suoraan alas asti. Huokasin ja jatkettiin viimeselle esteelle. Tulos 0 ja aika -7,04 (47) sijoitus 1. :) Saatiin siis eka aginolla kakkosluokassa! Jeeee!!!
Harrilta sain synninpäästön kontakteilla lipsumisesta. Kepeille viennissä en kuulemma todella ollut ainoa, joka veti koiraa liikaa...

Toinenkaan agirata ei ollut vaikea. Varmaan vähän herpaannuin, koska päivän tavoite oli jo saavutettu. Kolmen aidan jälkeen piti mennä kepeille. Puuska bongas keinulle, että heilahti. Siihen olis kannattanut tehdä valssi... Harri sano vaan, että huolella nyt vaan loppuun asti. Kunhan päästiin kepeiltä eteenpäin, kun oikee alotus ei tahtonut onnistua sitten millään. Yks kielto tuli vielä putkelta, kun en ohjannut loppuun asti. Keinu oli parempi, mutta ei hyvä. Puomilla Puuska jäi taas liian ylös, eli ei tullut 2on-2offiin. Vaadin siltä sen ja sitten jatkettiin matkaa. Aa oli just eikä melkein :). Tulos hyl. Rengas meni kaikilla radoilla hienosti! Lähtöön istuminen samanlaista vääntöö kaikilla radoilla >:I.

Kuvia kisoista: http://johannaly.galleria.fi/kuvat/koiria/Etel%C3%A4-H%C3%A4meen+Koirakerhon+Agility-kilpailut+28.4.2013/

Oli kiva kisata monen kuukauden tauon jälkeen ja nähdä tuttuja. Suville ja Matille kiitos, kun tulitte moikkaan <3. Ja Suville myös kiitos kuvaamisesta :). Kyllä mä tässä vielä tsekkaan ne videot :D. Nyt on ilmottu ens viikon lauantaille Takujen kisoihin. Siellä 3xagirata, eli viimestä aginollaa metsästetään tosissaan, mutta rennolla mielellä.

Kisojen jälkeen poikkesin moikkaan isompaa kummipoikaa. Ihan liian vähän tulee oltua yhteyksissä, vaikka poikasen äidin kanssa ollaankin useemmin. Häpeällisen huono kummitäti! Kyllä on aina mukava istua alas pitkäaikasen ystävän kanssa, juoruta ja jauhaa paskaa :D.

Harrin torstain treenit veti Anne. Hallissa on alkanut kesäaika ja päästiin isolle kentälle. Puuska yllätti vauhdillaan. Annekin oli ihan, että whaaat? Ei sen noin pitäny ampua :D. Alkuun hyppy haki taas paikkaansa, mutta kyllä se siitä parani. Okserit meni ok ja jopa muurin takaakierto onnistu joka kerta hienosti! Paljon hyvää, paljon hiottiin ja radalla oli myös pöytä. Hyvä niin, koska eipä sitä oo tullut treenattua. Tuli todettua, että Puuska kestää mun irtoomisen kepeillä tosi hienosti. Sitä tehtiinkin sitten paljon, koska siitä jatko ei mennyt oiken putkeen... Mutta hyvillä mielin taas. Puuska oli ainakin treenien jälkeen kaikkensa antaneen oloinen. Mulle Annen ja Harrin pitäis olla paljon tiukempia ja natsimpia!

Ja vappuaatto, tuo kauan odotettu päivä saapui viimein! Tuomo ja Pätkä ajoi alkuillasta Teemun auton meille.  Lähtivät sitten seuraksi ajelemaan lentokentälle. Matkalla poikettiin Ojoisten paikallisessa moikkaan Iittalan porukoita :). Jotenkin sitä kai on ihminen muuttunut, kun känniläisten kuunteleminen ja katseleminen ei enää ketuta niin paljoo :D. Noh, ilta oli tosin vasta aluillaan siinä vaiheessa.
Voi sitä tunnetta taas, kun näki oman rakkaan kuukauden tauon jälkeen <3. Ero on rankka, mutta se unohtuu kyllä sillä hetkellä, kun pääsee rutistamaan toista. Oon silti sitä mieltä, että yhtään ei haittais, vaikka nyt olis ollut viimenen kuukauden ero... Saapa nähdä.

Puuska kävi torstaina rokotuksilla Lempäälän eläinlääkäriasemalla. Oli kohtuu edullinen ja kuulemma ihan ok palvelu. Puuskaa vaan oli vähän ahdistanut se tutkiminen :P. Tänä viikonloppuna ei mitään ihmeellistä. Poikanen tuli eilen ja huomenna kotiutuu taas. Ens viikolla onkin vaan kolme työpäivää, kun otin perjantaille palkattoman vapaan. Jotain mukavata vois keksiä... Perjantaina ei tosin voi liikaa hillua, kun lauantaina on kisat. Kyllä se kunnon kevät jo kolkuttelee ovella!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...