Sairastupaa ja Takkujen kisat

Käytiin sunnuntaina Iittalassa moikkaamassa muoria ja Arttua. Matkalla poikettiin Kiekussa (appiukon lapsuudenkoti) juoksuttamassa koiria. Jedi veteli heinää nassuun taas ihan kiitettävästi. Jossain vaiheessa alko "niistämään" kovasti. Niistäminen jatkuu ajoittain edelleen. Nenäpunkista tuskin on kyse, koska nartuilla ei ole oireita. Lisäks toi alko niin yllättäen, että todennäköisin syy on heinä/ötökkä jossain jupatissa :/. Lääkäri sen tsekkas maanantaina, kun Teemu otti Jedin mukaan viedessään Jazia operaatioon. Mitään ei näkynyt, mutta ohje on seurata tilannetta ja jos ei lopu, niin pitää mennä uusiks. On se nyt jo helpottanut siitä mitä oli alkuviikosta, mutta vieläkin sniffaa ajoittain.

Jazin luomipattia ei leikattukaan. Siitä poltettiin se osa, joka kasvoi silmään päin. Näin siksi, että luulltiin, että täällä ei ole ketään vahtimassa sitä tiistaina ja siitä eteenpäin. Jazi on tunnetusti niin periksiantamaton, että kauluriin ei voi luottaa. Polttamalla siis paranee nopeemmin, eikä oo tikkiä. On se sitä nyt vähän välillä hangannut, mutta näyttää silti olevan ok. Silmätippoja ja antibiootteja 10 päivää. Hampaat on taas hienot ja yhtään ei joutunut poistamaan :)! Korvatkin oli ok mun puhdistuksen jäljiltä, joten niille tehtiin vaan ylläpitopuhdistus. Muistaakseni Teemu sano, että Jazi paino 7,8kg ja Jedi 7,2kg. Jazi on nyt ihan hyvässä kuosissa, kun nestekertymää ei oo kropassa just ollenkaan.

Teemu lähti tiistaiaamuna töihin. Voihan ahdistuksen aamu taas :/. Aamupäivällä vetäsin töissä tosi lahjakkaasti veitsellä sormeen. Sen kerran, kun päätin käyttää tuoretta porkkanaa pakastekuution sijaan... Ajatus oli ihan vaan se, että kesäkeitosta tulee parempi, kun tekee tuoreesta. No, se ajatus tuotti 4 (vai 5???) tikkiä sormeen ja viikon saikkua =P. Toivotaan nyt, että paranee hyvin. Nää leskeyspäivät menis paljon nopeemmin, kun olis töissä! Ottaa aika lujaa päähän... yhteensä lähes 18 vuotta opiskelua ja töitä keittiöalalla ja ekaa kertaa kävi näin pahasti, prkl. Riemua lisäs se, että sormi ei puutunut kokonaan, vaikka lekuri pisti puudutusainetta lisääkin. Kaks vikaa ommelta teki siis aika pirun höpöö! No, onneks mun kipukynnys on korkee =P.
Teemullakin pieni takaisku, kun matkatavarat jäi Tukholmaan... Aamulento oli Pirkkala-Arlanda ja siellä kamat ei ehtineet jatkokyytiin. Brysselissä alkoivat niitä sitten metsästää. Kamat saa tänään, kun ovat taas Belgian päässä. Onneks Teemu on niin fiksu (vahingoista viisastuneena), että sillä oli vaihtokalsarit repussa :D. Että semmonen tiistai täällä.

Aika extempore ilmotin Puuskan Takutin iltakisoihin. Hervanta on niin lähellä, että sinne voi ajella iltakisoihin ja yks startti me vaan otettiin. Lähinnä siks, että luulin meneväni seuraavana aamuna töihin ja hyppynollilla ei mitään tee... No eipä tullut sitä aginollaakaan sitten =P. Tuomarina Kari Jalonen (pitkästä aikaa!) ja rata oli kivan olonen. Vauhdikas rata, jossa tietty kuitenkin omat jujunsa. Hellettä piisas, mutta ei se Puuskaa hidastanut tai rauhottanut. Keppien jälkeen tuli rima alas. Muutin ohjaussuunnitelmaa ja varmaan ihan ite aiheutin riman tippumisen. Puomi ei ollut hyvä, mutta kelpas. Aalla tuli selkeesti alas ja vapautin heti. Loppurata mentiin täysillä ja Puuska luki mun ohjausta loistavasti! Ihan lopussa lopetin kuitenkin ohjaamisen. Putkesta piti mennä pussiin, mutta vedin koiran ohi pussista. Hyllyhän siitä sitten pätkähti, kun en alkanu korjaileen enää. Hyvä mieli silti, koska kovaa mentiin ja ohjaus onnistu niissä kohdissa mitkä arvelutti eniten. Taitava pieni Puustinen <3.

Tänään Harrin treenit ja ens viikosta lähtien sitten joka viikko. Suunnitelmissa, että seuraavaks kisataan vasta Agirodussa. RimAn juhlakisat kyllä houkuttelis, mutta en taida sinne itteeni tunkee, niin en häiritse ketään... Takutin epiksiin varmaan mennään 12.6. ottamaan kontakteja urakalla ja palkan kanssa.

Se on ihan just kesäkuu ja loma lähestyy!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...