Hiljaiseloa blogissa...

Mutta ei onneks muuten :). Loma vetelee viimesiään, mutta johan tässä on huilittukin. Ihan siis sanan varsinaisessa merkityksessä! Lomaan on sisältynyt paljon ja kun sisältyy paljon, se tietty tarkottaa yleensä myös niitä kurjia juttuja. No, tällä kertaa vaan yks kurja juttu, mutta sitäkin suurempi. Aina, kun aihe liittyy ihmisen/eläimen terveyteen, se on kurjaa. Jännittää on siis saanut niin hyvässä, kun pahassakin.

Lomareissu tehtiin Tukholmaan, jossa pyörittiin eka päivä kaupungilla ja toinen Gröna Lundissa. Yhteensä kolme yötä reissussa siis, kun laivalla mentiin. Oli "avartava" reissu. Artun takiahan se tehtiin, kun kotimaan huvipuistot on jo koluttu. Pojan kannalta reissu oli todellakin informatiivinen meille aikuisille ja hyvä, että se tehtiin! Koirat oli äiskän ja Matin hyvässä huomassa.
Reissusta tultiin perjantaina ja lauantai mulla meni nukkuessa = aivan loppu!

Tammerfesteille ei menty alueelle, mutta Yö ja pätkä Irinaa käytiin lauantaina kuuntelemassa. Kyllähän ne nähtiinkin, kun lavat oli niin mukavasti sijoitettu :). Viime viikonloppu vietettiin Porvoossa appiukon ja Ritun luona. Siellä me sulassa sovussa kaksiossa höpöteltiin, 5 ihmistä ja 3 koiraa :D. No, Arttu ja koirat nyt ei paljon tilaa vie. Meren rannalla käytiin nauttimassa auringosta ja Arttu pulahtikin. Mä en taida tänä kesänä veteen mennä? Kotimatkalla poikettiin vielä Nurmijärvellä Teemun entisellä työkaverilla. Tulihan sielläkin käytyä, kun puhetta on ollut jo pari vuotta. Nyt päästiin ihmettelemään vasta valmistunutta kotia. Kyllä uus on aina uus. Ja voi kun meilläkin olis niin paljon tilaa!

Lähes kaikki on nyt tehty, mitä pitikin. Mammallakin tuli käytyä piiitkästä aikaa. Teemu ei siellä ollut vielä koskaan käynytkään. Koirat on hoitaneet siellä kyläilyn äiskän kanssa :D. Kesäteatteri vielä ja sitten se on siinä. Yhteen paikkaan vielä oli tarkoitus mennä, mutta jo loman aluksi selvis, ettei sinne tarvi mennä. Taitaapa olla niin, että jää menemättä vastakin.

Koirat voi hyvin :). Jazi on edelleen niin pirtsakka muori, että välillä tulee tippa linssiin sitä seuratessa. Jedin pissavaiva ei siitä muuks muutu, mutta on sen kanssa helpompaa elää näin kesällä. Puuska, hullupullupuus :D. Puuskan treenit on menneet hyvin! Akalla vaan meinaa kunto loppua, kun ei oo pystynyt kunnolla liikkumaan koko kesänä =P. Nyt päätin uskaltaa jopa ilmottaa likan ekoihin kolmosten kisoihin! Aaapuuva :D! Täälläpäin on tosi hyvin kisoja elo-syyskuussa.
Teemu on nyt saikulla ainakin syyskuun loppupuolelle asti. Magneettikuviin on menossa ja jos (kun) leikkurituomio tulee, niin voipi olla kotona koko loppuvuoden?! Saapa nähä kuinka käy. Ja mä, mähän tietty voin ihan loistavasti! Kuka nyt mitään päänsärkyjä, polvikrenoja, väsymystä ja selän kolotuksia muistelee XD. Autonromu on ollu korjattavana, mutta vikakoodille ei löydy syytä. Katsastuksesta ei menny läpi, mutta se ei yllättänyt ketään. Tosin jäi vaan käsijarrusta kiinni, mutta kuitenkin. Se kun saadaan kuntoon ja leima lappuun, niin byebye ja mahdollisimman pian kiitos!  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...