Kisarapsaa...

Mitä mä nyt enää muistan reilun viikon takasista tapahtumista =P.
Kyseessä siis Tamskin kisat Tampereen Eteläpuistossa. Tuomariharjoittelijana koikkerimies Petteri Kerminen  ja valvomassa Luomalan Henkka. Kakkoset alko hyppärillä, joten me päräytettiin paikalle vasta, kun kakkoset oli jo alottaneet. Kauheesti en ehtinyt hyppäriä ihmettelemään, mutta tuskin se(kään) paha oli. Vaikka tuloksia, tai ainakaan nollia ei tainnut kauheesti tulla.

Eka agirata oli HELPPO. Ihan ykkösluokan tasoa, ellei helpompikin. Mutta siis täähän on vaan mun mielipide ;). Sanoinkin Teemulle rataantutustumisen jälkeen, että jos ton omalla ohjauksella sössii, niin saa hävetä. Noh, meille kävi niin, että ohjaaja sössi kyllä, kun ei ottanut koiraa samantien kainaloon ekan aidan jälkeen. Puuska VARASTI lähdössä, kun mä olin vasta matkalla ottaan sitä renkaalta mukaan. Ei ollu toivookaan saada sitä oikeeseen päähän putkee sen jälkeen. Olis pitäny viheltää peli poikki heti, kun lähti ilman lupaa. Oli kuitenkin meille kisoissa eka kerta ja mä jäädyin. No, keinu oli melko lennokas ja sen jälkeen Puuska pääsi kainalokyydissä pois radalta =P. Aan kontakti oli huippu, puomille asti ei päästy.

Toiselle radalle ihan eri asenteella ja koira todellakin pysy siellä lähdössä, prkl! Kunhan ensin suostu istumaan sinne, aaargh! Tää rata ei ollut ihan niin yksinkertanen. Alku oli helppo, aita-rengas-puomi, joten ei tarvinnut koiraa kyllä lähdössä kauaa istuttaakkaan. Puomin jälkeen pyöräytys aidalla ja niisto onnistu ihan nappiin! Mitä ehdin seurata, niin harvalla käänty koira oikeeseen suuntaan. Mä oon treeneissä sössinyt vastaavan paikan niiin monesti, että keskityin siihen ihan tosissaan :D. Puomin kontakti ei ollut 2on-2off, mutta vältti tässä tapaukseesa =P. Aa oli hyvä ja vapautin nopeesti. Keinu jännitti eniten. Luulinkin, että Puuska ei osunut kontaktille ja vähän löysäilin lopun 5 estettä... Ei ollu kaukana, ettei Puuska tullu vikasta aidasta ohi. Onneks korjas mun hölmöilyn kuitenkin. Kun menin autolle, niin Teemu sätti mua radan lopusta ja kerto, että käsi ei keinulla noussu. Voi perä jos olisin lopun onnistunu sössiin! Petteri seiso ihan keinun vieressä ja varmasti näki osuko keinun kontaktille vai ei. Osu se siis sitten. Tuloksia ei tietenkään saatu esille aikoihin (olihan kyseessä Tamskin kisat =P) ja joutu oleen epätietosuudessa pitkään. Lopulta kuulutettiin, että voidaan valmistautua palkintojenjakoon. Kisakirjakin saatiin takasin ennen sitä ja siitä selvis, että nolla ja serti sieltä tupsahti :). Tulos 0, sij.3./11. aika -7,40 (ia46).

Onneks en siis ilmonnut Agirotuun! Nyt harkitsen Tamskin iltakisoja 17.7. Siellä olis vaan kaks hyppäriä ja se vois olla aika kiva alotus kolmosissa. Agiradoille ei vielä lähdetä... Toi päätös pitäis vaan tehä aika pikaseen. Viimenen ilmopäivä tais olla 11.7. ja me ollaan sillon reissussa. Ilmo pitäis siis tehä huomenna ennen kun lähdetään...

Puuskallahan on ollut nyt ongelmia pysyä lähdössä treeneissä. Viime viikon treeneissä sille ei annettu vaihtoehtoja ja kävin palkkaamassa hyvästä pysymisestä. Näillä jatketaan... Tota ei oikein yksin treenateessa pysty kunolla vahvistaan, kun koira ei käy läheskään niin kovilla kierroksilla, kun ratatreeneissä. Muuten viime viikon treenit meni kivasti. Ainakin ohjaajan keskittyneisyyteen verraten. Vähän oli taas akka hukassa välillä, mutta tää on nyt tätä. Onneks koira on taitava ja se ei siitä muuks muutu :). Edellisviikon treenitkin meni muistaakseni ihan jees ja paikoin jopa tosi jees.

Toinen lomaviikko pyörähti tänään käyntiin. Viimeviikolla ei ihmeempiä. Loman alku oli ainakin erityisen positiivinen :). Arttu oli ma-la täällä ja sen mukaan mentiin. Lauantaina poikettiin Agirodussa, vaikka sitä ei ehkä kukaan uskokaan. Tuskin mua siellä kukaan näki :D. Kävin ostamassa jotain, mitä en koskaan uskonut ostavani. Mutta pakko mikä pakko, tulevaa ajatellen... Nutrolinia oli tarkotus ostaa myös, mutta eipä siellä myyntikojua näkynyt, vaikka sitä netissä mainostettiinkin?!?  
Tämmönen on kyllä mukavaa lomailua = ei juurikaan stressiä mistään. Teemu on hoitanut matkahommelit ja reissun jälkeen mennään ja touhutaan sen verran kun viittitään. Kyllä mä pääsen hävettävän helpolla <3.
Auto prakailee ja veräjän laitoin vihdoin lauantaina myyntiin. Helkkari, kun olis päässy tosta kotterosta eroon jo keväällä!

Ostettiin lauantaina takapihalle allas. Nyt pääsee Puuska luttaamaan aina, kun haluaa. Ja kyllä se luttaakin! Illalla kateltiin telkkaa sohvalla, kun Teemu sano, että katos tota. Siellä se Puustis luttas yksinään ilman lelua. Se on kyllä niin mahtava, kun keksii itelleen tekemistä, jos ei kukaan muu keksi :D. Jopa Jedi, joka rannassa aina kiskoo pois päin, innostui eilen hakeen palloo altaasta. Jazi on käyny Puuskan kanssa järvessä uimassa monta kertaa. Nyt se sinkoo altaaseen lelun perässä ihan tohkeissaan :). Muori on nyt niin iskussa <3. Laihtunut ja jotenkin nuorentunutkin se on, oikein hyvinvoivan oloinen :).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...