1vee hääpäivä

Kyllä vaan, vuosi sitten valmistauduttiin lähteen maistraattiin :). Tälle päivälle ei suurempia suunnitelmia. Tehtiin koirien kanssa pitkä lenkki kirpeessä syysilmassa. Josko jatkettais päivää hölläillen, syöden ja toisiamme hellien? Mun mielestä oikein loistava suunnitelma ;).

Torstaina oltiin Puuskan kanssa treenaamassa. Likalla oli "ihan vähän" virtaa :D. Tosi hyvä yhtälö: ohjaaja, jonka liikkuminen jääny melko vähiin ja intopiukee koira. On Teemu käyny juoksuttaan Puuskaa, mutta eihän se sama oo... Treenit meni hyvin. Pystyin juokseen ihan ok, mutta otettiin vähän lyhyemmissä pätkissä rata. Ekalla kerralla Harri oivalsi missä Puuskan hypyssä mättää. Tokalla kerralla sitten testattiin vaan näitä kohtia. Eli suora lähestyminen muurille, renkaalle ja okserille... Ekalla kertaa muuri räjähti, kuin myös rengas ja okserillakin mä häiritsin koiran suoritusta. Noita kaikkia sitten testattiin niin, että en ohjannut ollenkaan. Kädet pysy siis alhaalla ja juoksin vaan edellä. Muurille mennessä olin jopa jäljessä ja hyvin meni. Lopputulema siis se, että parempi antaa Puuskan keskittyä siihen hyppyyn. Tästä eteenpäin siis suorilla vaan juoksen ja jätän koiran tekeen omaa hommaansa. Toki haastavammilla hypyillä on ohjattava, mutta ne Puuska hyppääkin yleisesti ottaen hyvin. Kyseessä nyt siis vaan suorat lähestymiset. Hyvät treenit! Harri vaan oli ihmeissään, ettei oo tota ennen hoksannu. No, parempi myöhään... :D

Mä kävin alkuviikosta kardiologilla ja sydämessä kaikki ennallaan. Verenpainekin on ollu nyt ok ja oli jopa eilen neuvolassakin. Hyvähyvä! Kymmenen viikon päästä uus kontrolli sydänpuolella. Masupuolen kontrolliin pääsen jo vajaan kahen viikon päästä. Kiva nähdä pikkanen taas, vaikka sen päivittäin tunteekin ihan kiitettävästi <3. Olin muuten vuosi sittenkin tietämättäni raskaana. Oli niin alussa vielä, etten testiä ollu tehnyt. Se ei kuitenkaan ollut kovin pitkäikäinen juttu :/. No, nyt toivotaan ja uskotaan, että tää matkalainen pysyy kyydissä tarpeeks kauan :).

Jedin 13v. synttärit lähestyy. Kyllä tota koiraa nyt päivittäin vähän seurailee, että miten se toimii ja liikkuu. Jotenkin sen ilme on nykyään niin vanha. Tietty siihen vaikuttaa sekin, että Jazi on rinnalla piristynyt niin paljon. Pissan määrä vaan lisääntyy ja se kyllä rassaa rassaamistaan... Mun rakas koiravanhus, se ensimmäinen <3.  

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...