Treenitön viikko

Ja varmaan ihan hyvä niin... Ei musta olis eilen juoksemaan ollutkaan. Nyt saikulla möllöttelen, kun neuvolan terkka päätti, että mun pitää ottaa iisimmin. Onhan noita kaikenmaailman kasvu- ja liitoskipuja ollu, mutta nyt tuntemukset taitaa olla ihan rasituksesta johtuvia. Mä kun en kauheen iisisti osaa ottaa. Lenkit koirien kanssa tosin on lyhentyneet, kun maha alkaa "tuntuileen" aika helposti. Nyt siis hölläillään ja maanantaina taas kokeilen miltä työn teko tuntuu. Treeneissä juoksemisesta ei oo tullu mitään ihmeempiä tuntemuksia. Ylöjärven kisat taitaa olla ainoot missä mahaa juili enemmän starttien jälkeen. Lähinnä kai liike on kömpelömpää (vaikka kunnon mahaa ei vielä ookkaan) ja hengästyn huomattavasti helpommin.

Viime viikolla treenit meni kivasti. Ite pystyin liikkuun ihan hyvin ja koira oli oma taitava ittensä. Tai no, tokalla kerralla se alko possuileen. Kai se koettelee, kun tietää, etten mä oo nyt ihan oma itteni. Sen huomaa Puuskan käytöksessä kyllä kotonakin. Vahtaa mua ja kulkee jalan vieressä.

Russelimestaruudet kisataan tänä vuonna SDP:llä. Ne olis 24.11., mutta epäilenpä vahvasti, että joudun osallistuun vaan turistina, jos ollenkaan. Puuskan puolesta tuntuu tosi kurjalta, mutta asiat on vaan laitettava nyt tärkeysjärjestykseen. Sillon mennään kuitenkin jo viikolla 29. Nähtäväks jää kuinka pitkään pystyn treeneissä kirmaamaan.  

Tosi tyytyväinen oon uuteen autoon. On se hiano :D. Takaronkkiin menee vielä vähän rahaa, kun pitää jakaja ja verkko hommata sinne. Koirat mahtuu kyllä puoleen konttiin hyvin, on se sen verran iso. Lisäks takalaseihin pitää hommata kalvot, nyt niissä on vaan sävy. Suojaa sitten pientä tulokasta niin kun koiriakin auringolta :). Tourneoo myydään tällä hetkellä Sastamalassa hintaan 5 700€! Buhahaa! Ovat taikoneet sille täydellisen huoltokirjankin... Sitä ei oo huollettu liikkeessä 2/2011 jälkeen, mutta onhan sitä kuitenkin huollettu, tietty. Justhan siihen meni tonni tässä =P.

Sairaalat, lääkärit ja labrat on tullu tässä muutaman kuukauden aikana tutuiks meiän porukalle. Ihan Arttua myöten. Ite oon tosi ilonen siihen miten hyvin täällä homma toimii. Mä pääsin Taysiin seurantaan sydänvian ja keskenmenojen takia. Oonhan sydämen takia seurannassa muutenkin, mutta nyt vähän eri syystä. Tänä vuonna ei pitänyt olla kontrollia. Teemun olkapäätä hoidetaan hyvin ja mahatähystyksen & koepalojen tulokset ok. Artullakin lääkitys alkaa kai olla pikkuhiljaa kohillaan (vaikka joutuukin käymään K-hks:ssa) :). Onneks koirilla on ollu nyt kaikki ok ja niitä ei oo tarvinu lekuriin kiikuttaa! Jedi vaan on LAIHA ja pissa valuu, mutta sehän on sen normitila ollu jo pitkään. Jazi on ihan mahtava pakkaus. Se on uudesti syntyny muori. Mahtavaa seurata sitä, kun se oikein kirmailee välillä sisälläkin. Toisen silmän näkö sillä on huono ja se on taas pimeiden tullen vähän haitannut menoo lenkeillä. Muuten ei mitenkään. Puuska painaa pyörteenää meneen ja on kaheli :D.

Semmottis tällä kertaa. Koitan pitää tän koirapainotteisena blogina. Vaikka toisaaltahan tää on Merilesken russelirikasta elämää, joten kuuluuhan siihen eloon hurjan paljon muutakin, kun russeleita ;). Ihan kaikkee en kylläkään aio edelleenkään täällä jakaa. Jos jotakuta oikeesti kiinnostaa olla enemmän menossa mukana, niin ottaa yhteyttä privana :). Kavereita ei kai koskaan oo liikaa, mut mä oon kyllä aika valikoivaa sorttia ;D.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...