Jaksaa jaksaa!

Meinaan aksaa :D. Töissä ei enää jaksanu, vaan oli pakko puhaltaa peli poikki. Selkäkipu äity niin pahaks, että ei pystyny nukkuun just ollenkaan. Lisäks mahakivut ja supistelut siihen päälle, niin olin aika loppu töissä. Eihän siitä mitään tuu, että et voi nostaa, et kantaa painavia, et pyyhkiä pöytiä tai yleensäkään juurikaan "taipua" ja koneella istuminen oli yhtä tuskaa selän takia. Jo työmatkat 30km suuntaansaa autossa istumista oli kamalaa.

Maanantaina menin parin tunnin katkonaisten yöunien jälkeen sillä ajatuksella töihin, että teen kaiken "valmiiks" kopissa. Paperihommat siis ja tuuraajan ohjeistuksen. Vaikka tässä tapauksessa tuuraajaa vois varmaan kyllä sanoo seuraajakskin... Kuka se sitten ikinä onkaan. Pomolle ilmotin miten asia on ja varasin keskiviikolle lääkärin. Kolme päivää painoin hommia ja keskiviikko oli jo tosi tuskanen. Varauduttiin jo siihen, että en pysty huimauksen takia ite ajaan Valkeekoskelle työterveyteen. No, pystyin ja siellä lääkäri totes, että eipä toi tosta ainakaan helpota ennen synnytystä, jos töissä jatkan. Niinpä kirjotti saikkua äitiysloman alkuun asti.

Nyt tässä sitten koitan sisäistää, että olis suhteellisen pitkä loma edessä. Torstai oli olojen kanssa parempi, kun taas perjantai huonompi. Eilen oltiin Puuskan kanssa treenaamassa, kun torstain aamulenkin jälkeen uskalsin ostaa treenin. Treenit menikin kivasti! Teemu ja Arttu lämmitti mulle koiran, joten en siinä rasittanu itteeni. Treenatessa pystyin juokseen yllättävänkin kovaa ja maha ei kipuillu, eikä supistellu yhtään :). Harri tietty päästää mut nyt helpommalla. Uhkas kyllä, että ottaa sitten keväämmällä kovemman kurin :D. Voi vitsi, että mä tuun aina niin hyvälle mielelle, kun nään kuinka Puuska nauttii tekemisestä <3. Iltalenkki olikin sitten jo tuskasempi olojen suhteen, mutta ihmekkös tuo. Rajansa kaikella.

Teemun olkapää leikattiin torstaina. Leikkaus onnistu hyvin, eikä korjattavaa onneks ollu ihan hirveesti. Kipeehän se on, mutta lääkitys on aika tehokas... Harmi kyllä meillä jäi näitten vaivojemme takia Tampereen talviklassikko käymättä. Onneks sen näki Ruudusta ja pääasia tietty se, että Tappara voitti!      

Tänään päästään eroon Tourneon veräjästä ja saan laittaa Hondaan väliverkon ja tilanjakajan tilaukseen :). Sen jälkeen, kun olin sopinu veräjäkaupoista, niin kiinnostuneita alko löytyyn enemmänkin. Ihme homma. Pelkäsin, että hyvä veräjä jää käsiin, kun ei noita tourneoita nyt niin paljoo oo. Meni kuitenkin kaupaks ja hyvä näin :).

Koirilla kaikki hyvin ja ihmisilläkin jotenkuten. Jazi ja Puuska on taas oikein hyviä kavereita ja so be it.

Ai niin ja jos tätä nyt joku semmonen lukee, jolle on aikasempina vuosina joulukortti lähetetty... Tänä vuonna ne rahat menee muuhun tarkotukseen. Meiltä ei siis kukaan tuu saamaan joulukorttia tänä vuonna. Ajattelin kertoo, ettei kukaan ainakaan loukkaannu sen takia ettei korttia näy ;).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...