Päästiin treenaan :)

Ostin Anskulta viime lauantaille treenin :). Olipas mukavaa taas. Puuska oli oikein taitava pieni <3. Ihan täpinässä, kun pääsi tekeen ja virtaa riitti vähän liiakskin :D. Mäkin jopa pystyin liikkuun aika hyvin. Lämmitellessä ja jäähdytellessä kyllä oli melkonen paine tuolla alakerrassa, mutta treenin aikana se ei tuntunu. Suvin kanssa treenattiin samassa ryhmässä ja treenien jälkeen mentiin Ideaparkkiin pyöriin ja parantaan maailmaa ;). Teemu haki Puuskan kotiin, niin sen ei tarvinnu kökkiä autossa.

Tähän väliin pakko mainita, että Icebugit <3, niistä en enää luovu! Ihanaa liikkua ulkona, kun ei tartte varoo joka askelta :).

Suvin kanssa tosiaan käytiin viettään laatuaikaa... Kaikki ostokset tuli tehtyä mitä pitikin. Idis oli tupaten täys ja ruokapaikkoihinkin hirveet jonot. Onneks osuttiin Coyoteen semmoseen aikaan, ettei tarvinnu jonottaa ja odotuskin oli vaan ½ tuntia. Iltasella, kun kotiin palauduin oli kyllä semmonen olo, että tulihan tehtyä ja oltua...

Eilisen treenit mun oli pakko jättää väliin :/. Maanantaina neuvolassa terkka totes, että supisteleepa melko herkästi. No niinpä tekee joo ja lisäks selkä on ihan pirun kipee. Yöt menee hyvää asentoo hakiessa. Yksinkertasesti musta ei vaan oo enää työpäivän jälkeen lämppään, treenaan ja jäähdytteleen. Ei vaan kroppa kestä. Lisäks töistä lähtiessä oli ooppelissa akku tyhjä, joten jumitin Toijalassa hyvän tovin ennen kun sain virtaa. Ihanat asiakkaat/kaverit hoiti homman himaan <3. Teemukin ehti paikalle just, kun oltiin saatu obelixi käyntiin. Ajeltiin sit peräkkäin kotiin varmuuden vuoks. Ooppelissa on nastat ja siks oon nyt käyny töissä sillä. Vaikka kyllä Hondan kitkat tuntuu pitävän ihan hyvin. Koitetaan nyt kuitenkin välttää mun kohdalla "kauhun paikkoja" ja pelästymisiä mahdollisimman pitkälle ;).

Tän vuoden treenit on nyt sitten näillä näkymin treenattu. Viimesen torstaivuoron myin jo aikasemmin Ninalle. Jos kunto sallii ja joku myy, niin saatan johonkin lauantaitreeniin meidät vielä rykästä. Onneks Puuskalle on treenaaja tiedossa, niin likan ei tarvi ihan ilman treeniä olla :). Saa nähä kuinka kauan töissä jaksan. Asiakkaatkin jo kyselee, että kuinka pitkään meinaan vielä jaksaa... No, enää 10 päivää olis jäljellä ennen joulua.

Jazin jalka on parantunu tosi hyvin. Kaulurin sai kokonaan pois vasta synttäripäivänään. Puuskan kanssa ovat ihan hyvää pataa. Jopa leikkiä on ollu ilmassa melkein päivittäin :). Muori on taas elämänsä vedossa :D.

Laivareissu tuli tehtyä ja oli kyllä kiva irrottautua arjesta hetkeks. Porukkaa oli paljon ja hyvä meno kaikin puolin. Syötiin hyvin ja kauppaan sai meneen rahaa ihan kiitettävästä, vaikka ostinkin pääasiassa karkkia XD. Baileysia tuli ostettua pieni pullo, että saa kakkua :). Koirat hoitajineen oli pärjänneet kotosalla oikein hyvin. Kiitos Susa & Matias!

Joulun odotusta joo... Ei nyt oikein riitä energia miettiä joulujuttuja. Väkisin karkaa ajatukset tähän vähän pidempään odotukseen ja siihen liittyviin juttuihin. Vaikka melkein kaikki on jo hankittu, niin tekemistä kyllä vielä piisaa. No, toivottavasti tässä nyt on vielä aikaa ja kunto kestää touhuta jatkossakin. "Virallisesti" 9 viikkoo 5 päivää laskettuun aikaan, hui!

Leppoisaa Itsenäisyyspäivää!    

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...