Erilanen vuosi edessä?

Näin voisin olettaa :). Onhan tässä muutama vuosi ilman suurempia "mullistuksia" mennytkin, joten nyt sitten kerralla taas kunnolla ;).

Joulukuussa ei sitten enää treenattu Puuskan kanssa. Ei oikein jaksaminen riittäny ja väkisin ei kannata vääntää. Harri oli kyllä varannu meille keväällekin treenit tammi-toukokuulle joka toinen viikko. Ilmotin kuitenkin, että annetaan tammi-helmikuu suosiolla pois. Jos tuntuu että on "pakko" päästä vielä treenaan, niin ostan sitten joltain vuoron. Puuskaa käy kyllä sääliks, mutta onneks se osaa ottaa ilon irti ihan vaan vapaana juoksemisestakin. Painaa naula päässä niin kauan kunnes väsyy. Onhan se lievästi kai pöpi <3.

Mun väsymyksellä ei kyllä oo rajaa. Kardiologi määräs viime tiistain kontrollikäynnillä beetasalpaajaa. Se suojaa sydäntä ja aorttaa + alentaa verenpainetta. Paineet on tosin muutenkin pysyny aisoissa, mutta ettei ihan helpolla sit ala nouseenkaan. Muutenkin kaikki ennallaan, mutta synnytystä ajatellen pitää alkaa nyt tekeen noita ennakoivia juttuja. Toi lääke siis väsyttää ihan mielettömästi. "Hieno" homma, kun yöt on muutenkin selän takia tosi katkonaisia. Aika zombina täälä siis mennään. Onneks ei tarvi käydä töissä!
Selkä on mikä on. Fyssarikäynti oli ihan turha. Se ei koskenutkaan muhun :/. Anto vaan jumppa- ja venyttelyohjeita. Samoja oon kyllä tehny jo ennen tota käyntiäkin =P. Hierovasta "selkänojasta" on eniten hyötyä. Sitä kun käyttää illalla ennen kun menee nukkuun, niin saattaa löytää suht hyvän nukkuma-asennon, mutta vaan hetkeks.

Perjantaina oli vauvan kontrolli äippäpolilla. Kaikki on oikein hienosti ja pieni kasvaa keskikäyrällä. Saatiinpa vähän vahvistusta sukupuoliepäilyynkin :). Saapa sitten nähdä osuko nappiin vai menikö totaalisesti mettään :D. Torstaina on ensimmäinen äitiyslomapäivä!

Joulu meni kaikessa rauhassa ja siinä sivussa. Tein tasan pipareita ja suklaamurupipareita. Joulutorttuja tietty valmiista taikinasta... Poikkesin töissä viemässä vaatteet ja avaimet 20.päivä ja sieltä sain pienet satsit laatikoita ja kinkkua mukaan. Aattona oltiin äiskällä syömässä. Jedi ei tapansa mukaan rauhottunu, ennen kun oli lahjat jaettu ja avattu :D. Joulupäivänä vietettiin kahestaan Teemun synttäreitä, eikä todellakaan enää syöty jouluruokia! Siinäpä se meidän joulu sitten olikin.    

Uudenvuodenaatto meni kanssa hissukseen kotona. Ihan niin kun aikasemminkin. Siitä tuli nyt 11 vuotta, kun Jedi pelästy rakettia... Ei kai liene yllätys, että tänäkin vuonna lähti raketti suht läheltä, kun oltiin iltapäivällä lenkillä :/. Ajettiin Ideaparkin kulmille ja lähettiin siitä käveleen. Siellä kun on vähemmän asutusta, Noh, tietty joku päätti Lempäälän katsastusasemalta lähettää raketin just, kun oltiin hollilla. Perkele sentään! Kello oli jotain 16.50. Jedi ja Puuska pelästy, mutta Jazi sai hirveen raivokohtauksen. Jazihan nyt ei oo koskaan pelänny ja kävi illan aikan takapihalla pissalla pariin kertaan. Jedi sai iltaruuassa diapamia ja vähän lisää myöhemmin. Puuskallekin nähtiin viisaimmaks antaa, kun se illan mittaan alko enteileen paniikin merkkejä :/. Puoleen yöhön pärjättiinkin ihan kivasti, mutta sitten oli mentävä peiton alle. Tai Puuska tuli mun kanssa peiton alle ja Jedi meni sängyn alle. Jazi vaan kuorsas :D. Seuraavana päivänä vielä vähän paukahteli, mutta se ei enää liikaa kumpaakaan pelkuria ahdistanu, onneks.

Teemun olkapää paranee. Hitaasti, mutta varmasti. Fyssarikäynnit alko viime viikolla ja kotonahan sitä on pitäny jumpata jo pidempään. Koirat on ihan kondiksessa. Jedistä on kyllä tullu melkonen rapsuteltava. Ihan eri malliin hakee läheisyyttä, kun ennen. Varsinkin iltasin kaikki kolme kerääntyy mun jalkoihin töröttään. Pystyvät jopa ihan sopusasti siinä oleen. Johtuneeko tästä mun tilasta, koska ei ne ennen oo tommosia ollu!

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Ylöjärven kisat