Pikapäivitys

Kaikki valmista, saa tulla! Maha-asukki on nyt täysaikainen ja laskettuun enää vajaa kolme viikkoa.

Selkä prakaa edelleen ja lonkat ei anna nukkua. Viime viikon perjantaina iski oikeeseen jalkaan vielä kaiken kukkuraks ruusu. Olin saman viikon keskiviikkona jalka- ja käsihoidoissa, joten pöpö on ehkä päässyt sieltä jalkaan. Perjantaiaamuna huomasin pienen kutiavan pisteen ja illalla lähdettiinkin sitten jo päivystykseen.
Pe-ilta ja la-aamu antibioottia tabuna. Kävin la taas otattaan crp:n joka oli nousussa ja oli lämpöö. Jalkakin paheni vaan. Siirryttiin lihakseen pistettävään antibioottiin.
Sunnuntaihin mennessä turvotus, punotus ja kipu paheni. Crp edelleen noussu ja lämpöö. Siirryttiin vielä vahvempaan antibiottiin. Nyt sit piikit jo molempiin kankkuihin kerralla :P.
Maanantaina edelleen lämpöö, mutta crp vähän laskenu. Piikit kankkuihin taas. Iltaa kohti alko tuntuun, että jalan kipu hellittää ja punotus rauhottuu :).
Tiistaina jalka jo parempi punotuksen ja kivun osalta. Turvotus pysyny samassa. Crp laskenu alle 50:en, mutta lämpöö edelleen vähän. Siirryttiin tabuantibiootteihin :). Johan mun kankut mustelmilla olikin =P. Nyt sitten kuuri jatkuu vielä pari viikkoo. Jalka on huomattavasti parempi, vaikka turvotusta vielä onkin.

On jääny nyt siis meikäläiseltä liikkuminen ja muu touhuuminen aika vähiin. Eka oon ollu sydänlääkityksen takia ihan zombi ja sitten ei jalan takia pystyny liikkuun. Sohvalta keittiöön siirtyminenkin oli työn ja tuskan takana. Onneks Teemu on kotona! En tiedä mitä olisin noille koirille tehny...  
Ihanaa, kun nyt on pystyny jo muutaman päivän touhuileen ja ulkoileen :). Koirat pääsee päivittäin jäälle kirmaan, mikäs sen mukavampaa? Huono puoli siinä on vaan se lumen syöminen mitä ne harrastaa...

Jedistä on tullu vähän höppänä pappa. Tuntuu, että se ei enää muista just syöneensä jne. Laiha se on kun mikä ja ruokahalu on pohjaton. Kotona oikee halipulapappa ja reppanan olonen. Lenkillä kuitenkin painelee entiseen malliin ja jäällä juoksee Puuskan kanssa ihan reippaasti. Kyllä siitäkin siis vaan vanha tuli, vaikka sitä joskus epäilinkin, että tuleeko koskaan... ;)
Mielenkiinnolla odotan, että minkälaisen vastaanoton uus tulokas saa. Ei voi kun arvailla miten kukakin koirista asian ottaa...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Ylöjärven kisat