Harrin treenit

Se olis joulukuu! Ja lumi maassa :). Täällä Pirkanmaalla lumentulo ei oo ollut onneks ihan niin älytöntä, kun etelämmässä. Pakkanen voi kyllä olla vähän "miedompi", tai ainakin tuuli vois jo laantua. Puuska on ihan onnessaan lumesta, mutta Jedi ja Jazi ei oikein välitä enää sinkoilla hangessa. Lisäks tuulen kanssa kylmyys menee tonne -20 asteeseen, joten se on vanhoille vähän liikaa... Takkejahan meikäläiset ei lenkkeillessä tykkää käyttää. Mutta hyvin on pärjätty ilman tähänkin asti. Jazille tosin mietin jotain vaihtoehtoo. Jos joku takeista istuis tolle tankille niin, että olis helppo liikkua =P.

Joo, mutta Harrin treenit, ne oli oikein onnistuneet. Lämmittelylenkille saatiin seuraksi jäähdyttelevä Ville parsoneineen. Villellä kans mukana kaks narttua ja uros. Suht hienostihan noi kuus ärrieriä kulki alkurähinöitten jälkeen :).
Treenirata oli mielenkiintoinen. Oli monta paikkaa, missä joutu oikeesti miettiin mitä tekis ja mikä olis paras vaihtoehto... Eka pätkä meni hyvin. Tietty tuli mokia ja toistoo, mutta hyvin silti. Koira ja ohjaaja oli suurinpiirtein samalla radalla ;). Ekalla kertaa vein pari haastavampaa kohtaa "helpommalla" tavalla, otin varman päälle. Sillä tavalla oltais varman tehty puhdas rata toisella pätkällä. Halusin kuitenkin koittaa ja ottaa muutaman riskin toisella yrittämällä. Niinpä Harri "antoi anteeksi" ;), ettei tehty puhdasta rataa, vaikka oli tarkoitus. Kepeille vein koiran "vippaamalla" ja se onnistui! Ekalla kerralla kipitin persjättöön ja auttamaan koiran kepeille. Yhden esteen leijeröinti kepeiltä putkeen viedessä ei ekalla kertaa onnistunut. Mun rytmitys oli pielessä. Toisella yrittämällä kuitenkin hienosti! Hyvät treenit siis ja motivaatio nousi hurjasti :).

Oli kiva huomata, että Puuska keskitti hurjan energiansa treeneissä yhdessä tekemiseen. Pelkona oli, että se räjähtää totaalisesti käsiin. Puuskasta huomaa heti, kun Teemu ei ole kotona. Teemu lenkittää koirat päivisin, yleensä tunnin lenkin. Muutenkin Puuska tietty lepää vähemmän, kun joku on kotona. Kun Teemu on pois ja likka nukkuu (?) päivät, niin illalla sillä on virtaa niin maan perskuleesti. Ite vaan ei aina jaksa koko iltaa touhuta =P. Jediin ja Jaziin tolla ei näytä olevan vaikutusta. Mitä nyt Jediä edelleen ahdistaa enemmän, kun Teemu on pois :/. Ja Jazi hakee multa rapsutuksia...

Itellä on vähän monialaiset fiilikset. Ahdistusta tuo se, että ensimmäisen suunnitelman mukaan mun pitäis olla äitiyslomalla ja vyöryä eteenpäin... Toisen suunnitelman kariutumisesta kuukausi, ei sekään paljon mieltä ylennä. Nyt vaan joutuu odottaan ja ihmetteleen, että mitä seuraavaks tapahtuu. Tapahtuis nyt edes jotain, että pääsis asioissa eteenpäin, helkkari sentään!

Ens viikon 4 vapaapäivää tulee tarpeeseen ennen töissä alkavaa jouluhässäköintiä. Kotona en aatellut ottaa paineita mistään. Annen treenejä ja torstain pippalointia odotellessa... :)  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitollinen minä

Ylöjärven kisat