Parempaa Uutta Vuotta 2013 kaikille!

                      "Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat,
                                          tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat ja
                                 vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat"

Ei tää kulunut vuosi huono ollut. Mentiinhän me kihloihin (huomenna tulee vuosi!) ja naimisiin <3. Oltiin raskaanakin ja se vasta olikin ihanaa... Mutta ikävä kyllä kaikki ei aina mene ihan suunnitelmien mukaan. Toisesta raskaudesta ei enää uskaltanut niin kovasti iloita :/. Ja ehkä hyvä niin, muuten pudotus olisi ollut vielä kovempi. No, kun tässä muuten on niin pirun onnellinen, niin pitäähän kai joku balanssi olla? =P

Kaikki, niin ihmiset, kuin koiratkin, ollaan oltu terveitä. Sehän on kuitenkin tärkeintä. Meillä on viihtyisä koti ja molemmilla vakituinen työpaikka. Huonomminkin vois mennä, tiedän sen. En mä valita, en tosiaan. Mutta se yks iso juttu tästä kuvasta kuitenkin puuttuu. Suodaanko se meille tulevana vuonna, sen aika näyttää.

Agilitypuolella treenattiin hyvin, mutta kisattiin aika vähän. Tavoite kai oli nostaa Puuska kolmosiin, mutta sen aika ei vaan ollut vielä. Palataan leikkauksen jälkeen uudella puhdilla kuvioihin :). Täytyy myöntää, että agility ei oo enää se kaikista tärkein juttu. Sitä se oli mun entisessä elämässä... Edelleen agi on henkireikä, mutta elämään on tullut muutakin sisältöä ja hyvä niin. Uutta koiraa mulle on kovasti koitettu kaupata. Rotu olis ihan oikee, sellainen vielä jonain päivänä. Just nyt ei kuitenkaan rahkeet riitä :/. Puuskan kanssa on vielä paljon tekemistä ja jos vaikka saadaan pian positiivisia uutisia... Ei, nyt on oltava järkevä, vaikka mieli tekiskin =P.

Tämmösillä pähkinnöillä uuteen vuoteen. Ei päästykään hallille tänään, kun Harri oli puhdistamassa nurmea. Tehtiin sitten vaan pitkä lenkki. Tein itselleni maukkaan fileaterian ja sen kruunasin tietty punkulla. Jos vielä toisenkin lasin maistelis tässä illan aikana. Koirat on leiriytyneet mun lähelle. Jedille tein pedin tulostimen paikalle, kun se tunki eka tulostimen päälle... Jedi makaa suht rauhallisena pienessä kolossa seinän vieressä ja Puuska sen vieressä. Jazi makaa rauhallisena mun tuolin alla. Telkkari pauhaa ja Iron Maiden jytää. Pauke tulee kuitenkin niin läheltä, että ei sitä millään pysty peittämään. No, näillä mennään kun ei muuta voi.

"Uuden vuoden kynnyksellä: Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattaviksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset."

Kommentit

  1. Tervehdys Jossu ! Toivotan sinulle ja perheellesi oikein hyvää ja onnellista alkanutta vuotta 2013!
    terveisin Leena ja Ansometsän russelit ja Jykki-sakemanni
    ps. Täplä-mamma täytti 27.12. vuosia viistoista, mennä porskuttaa lähes entiseen malliin, näkö on heikentynyt tosi nopeaan tahtiin ja kuulo vähän hitaammin. Lenkillä kuljetaan remmin kanssa, mutta urheasti tuo mummeli mukana pysyy ja hellyydenkipeys senkun lisääntyy :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Ylöjärven kisat