Parit vikat treenit...

Tajusin, että on jääny Harrin edelliset treenitkin "raportoimatta". Tän vuoden viimeset oli siis tällä viikolla. Toisaalta en ihmettele, että en oo edellisistä kirjotellut. Ne meni miten meni mun osalta. Koira oli kyllä oikein taitava taas. Puolustuksekseni voin kyllä sanoo, että lääkkeet vei naista aikalailla viikon verran. On se hurjaa, kun itekin tajuaa, että ei käyttäydy ihan normaalisti! Tuli tehtyä ihme juttuja ja pää ei ollu täysillä mukana, vaikka kuinka yritin. Niin siis treeneissäkin. Rata ei pysynyt päässä ja keskittyminen oli vaikeeta. Voi koira parka, kun joutuu kärsiin tämmösestä ohjaajasta =P.

Tän viikon treenit meni multakin paremmin. Juosta sai ihan tosissaan, kun kontakteja ei radalla ollut ja kepitkin vasta viimesenä. Hengähdystaukoa ei siis ollut, täyttää höökää eteenpäin vaan, että ehti tökkään koiran takaakiertoihin. Pieleen meni monestikin, mutta loppupeleissä taas oikein hyvät treenit. Seuraavan kerran sitten ehkä jossain vaiheessa maaliskuuta...

Jouluna tuli syötyä ja juotua enemmän kun tarpeeks. Arttu oli täällä pe-ma ja Susa ilostutti meitä aattona. Joulupäivänä vietettiin Teemun synttäreitä löhöillen. Mulle tuli pakkolepo, kun iski migreeni ihan yllättäin. Eipä oo sekään vaivannut todella pitkään aikaan! No, onneks meni lääkkeillä suht nopsaan ohi. Tapanina rentoiltiin siihen asti, kun Teemun piti lähtee. Sinne meni mies taas pariks viikoks <3.

Puuska on nyt lenkeillä painellut hangessa ihan uunona. No, nyt on hanki tosi kova, kun veti plussalle, en anna sen kirmata, ettei tassut hajoo. Toiseks saattaa alkaa paukkuun ja jos likka on vapaana, niin mistä sitä tietää mitä se keksii. Tähän astihan se ei oo pahemmin pommeja pelännyt. Tästä seurauksena on nyt se, että Puuskalla on TYLSÄÄ! Päivälenkin jälkeen nukku aikansa ja nyt on tuijottanu mua jo muutaman tunnin. Kai sille pitää keksiä iltalenkillä jotain ekstraa. Huomenna pääsee sitten autoileen, kun meen muutamaks tunniks töihin ja sen jälkeen hallille treenaan. Täytyy koittaa siellä väsyttää Jedikin, jos olis sit vähän rauhallisempi illalla kun alkaa paukkuun.

Töihin joo... Mun piti olla huomenna vapaalla. Perjantainakin piti olla vaan 8-13, mutta täydeksi päiväksihän se meni. Inventaario vei tuhottomasti aikaa ja siihen kuunvaihteen työt päälle. Onneks mulla oli koirat kyydissä, niin ei ollut hätää. Poikettiin sitten vielä Hämeenlinnassa hakeen mun uudet silmälasit. Huomenna tekeen vielä ALV-muutokset ja hinnankorotukset ja kaikki siihen liittyvä. Plaah.

Hämeenlinnassa on tullut poikettua muutenkin. Pariin kertaan pitänyt käydä lääkärissä. Torstaina kävin labrassa, mutta sinne pääsee onneks täälläkin. Löytyishän noita lekureita täältäkin, mutta kun on hyvän löytänyt, niin en viitsi vaihtaa. Ajellaan siis ja toivotaan, että jatkossa ei tarvi ajella niin usein =P. Tämän ja ylitöiden takia ei olla ehditty treenaamaan itsekseen, vaikka niin oli tarkotus =/. Harmittaa kyllä.

Jedillä on nyt lihotus käynnissä. Pappa on pirun laiha, mutta tosi pirtee ja kaikin puolin vaikuttaa olevan ok. Puuskaakin koitan vähän pulskistaa, eli vähän ekstraruokaa sillekin. Jazille on bottialusta tehnyt hyvää! Muori on paljon vetreempi ja makaa alustan päällä ihan reporankana :). Kelpaapa se Jedille ja Puuskallekin, ne nukkuu häkissä päivisin.

Huomenna 10. vuodenvaihde, jonka Jedi viettää peläten :(. Ei oo siis näinä vuosina paljon tarvinnu miettiä mitä tekee. Pitäkäähän peukkuja, että pauke on maltillinen ja papalla hyvä olla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Ylöjärven kisat