Harrin treenit ja yleistä löpinää...

Toissaviikon treenit... Hmmm?!? Melkonen blackout niiden kohdalla nyt. Meni varmaankin ihan niin kun aina, eli vaihtelevasti. Ei niin kauas voi muistaa! Sen verran kaikkee pyöriny päässä lähiaikoina ;D.

Viime torstain treenit oli oikein onnistuneet. Tokalla kerralla vedettiin jopa nollana tokavikalle esteelle asti! Wuhuu! Harvinaista herkkua mulle. Loppuun asti ei siks onnistuttu, koska Harri opetti mulle uuden jutun. Se ei sitten onnistunut ihan niin kun piti. Se annettaakoon anteeks, koska sitä alettiin vasta treenaamaan XD. Mä olin oikeesti hyvin kartalla tällä kertaa ja Puuska oli oma taitava itsensä <3. Rata oli vaatimattomat 29 estettä. Siitä vähän Harrille kuittasinkin, kun onhan ne yleensä sellaset 32 ja rapiat ollu ;).

Just kun oltiin lähössä treeneihin, niin alko hirvee sade ja ukkonen. Lämmitin Puuskan pääasiassa sisällä, hallin toisessa päässä. Vettä tuli niin kovaa, että olis hakannu pienen koiran ihan kipeeks! Luulenpa, että Jedi kesti ukkosen paremmin autossa Jazin viekussa, kun kotona. Ilolla seurasin Puuskan toimintaa ukkosella. Ulkona ei pauke ja salamointi haitannut yhtään. Hallissa sisällä oli hurja meteli, kun sade hakkas kattoon. Eipä toi siitäkään välittänyt :). Jäähdyttelylenkin aikaan ukkonen oli väistynyt ja sadekin rauhottunut. Jedikin pääsi siis levollisin mielin iltalenkille.

Mitäpä muuta? Viikon saikku oli ja meni. Tulihan luettua lukemattomat lehdet auringossa maaten ja jumpattua päivittäin. Kunnon treeniä ei pystyny tekeen, kun ei voinu nostella painoja vasurilla. Viime maanantaina sain tikit pois ja tiistaina töihin. Ihme kyllä haava alko paraneen, vaikka se vuoroin hautu hanskassa ja likos vedessä =P. Menneen viikon aikana tuli pestyä melkein kaikki matot. Kaks jäljellä, joista toista ei mahdu peseen kylppärissä. Viikonloppuna "urakoin" ikkunat, johan kiiltää!

Ihmeesti on energiaa... Vaikka yöunet on ollu katkonaisia ja muutenkin ollu aika väsy. Nytkin työpäivän jälkeen ihan tööt, mutta yritän pitää itteni skarppina vielä pari tuntia. Koirien lenkitys ja puhelu Teemulle ja sit se on siinä. Keskiviikon epiksiin meno vielä vähän auki. Riippuu ihan täysin tästä väsymystilasta, paheneeko vai helpottaako. Veikkaan, että ei ainakaan helpota =P. Mut hei, enää 5 päivää sijaistamista ja sit omiin hommiin, jee! Tällä viikolla 3 pvää ja ens vkolla 2 pvää. Perjantaina kesäjuhlat TTT:llä 14-20, joten meen töihin vasta 13.00. Lauantaina oon luvannut mennä Sotkalinnaan (Renkoon) hirvipeijaisiin hommiin. Vähän lisätienestiä nääs. Johan tässä on kotona kökittykin. Mitähän sitä jussina keksis?!?

Jedin niistäminen loppu jossain vaiheessa... Ei oo kuulunu kertaakaan enää. Papan fysiikka alkaa kyllä pikkuhiljaa heiketä. Sitä surulla seurailen, kuten myös pahenevaa pissavaivaa :/.
Jazin suu on hieno :D. Luomi parani hyvin ja jätin silmätipat vähän aikasemmin pois, kun piti. Siihen oli ihan syykin. Viime maanantaina tehtiin aamulenkki jo seiskalta, koska oli tulossa kuuma päivä. Menin sen jälkeen takasin nukkuun. Herättyäni totesin, että Jazilla on molemmin puolin posket turvonnu. Oikee puoli oli pahempi. No, kyytabu naamaan ja alko helpottaan melkein heti. Illalla iltapissalle koiria päästäessäni huomasin, että Jazilla oli oikee kulma turvonnut, siis silmän yläpuolelta. Puolikas kyytabu nassuun ja nukkuun. Aamulla ei ollut enää mitään, eikä oo ollut sen jälkeenkään. Yks epäily on, että toi johtu silmätipoista. Tuli ehkä mitta täyteen ja kroppa alko reagoimaan? En tiedä. Jazihan on turpoillut ennenkin. Yleensä useitten hyttysenpistojen takia, mutta nyt on myrkky niskassa ja täällä on hyttysiä tosi vähän. Arvotukseksi jää, mutta pääasia, että meni pois.
Ja Puuska, hullu pieni Puuska :D. Se kiskoo aina rantaan ja luttais vedessä varmaan ikuisuuden. Uimaan se ei lähde, mutta tonkii pohjaa ja puhaltelee kuplia. Jotain pitäis kokoajan olla heittämässä sille sinne. Mulla on jalat ihan mustelmilla, kun se käytti mua jonkinlaisena stopparina tossa kotipihassa. Juttelin naapurin kanssa ja Puuska veti omia hepuleitaan pitkin pihaa. Kai se meinas, että nyt loppuu juoruuminen ja hyppäs täydestä vauhdista mua päin XD. Sen mielestä ei kai menny kerrasta jakeluun ja teki sen sitten pariin kertaan uudestaan. On se vaan mahtava energiapakkaus <3.

Pitäs saada aikaseks siirtää puhelimesta kuvia koneelle. Sais tännekin joskus jotain muutakin kun tekstiä :P.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä