Torstain treenit

Treenit veti tällä kertaa Maria. Harrin suunnittelema rata tosin ja olihan haastetta! Läpihuutojuttuna ei tosiaan pystynyt vetämään, mutta eihän se tarkotus olekaan. Nyt vaan tuntuu siltä, että alan pikkuhiljaa oleen kartalla siitä, että miten mun kannattaa Puuskaa ohjata. On siis löytynyt se meidän juttu :). Osaan rataantutustumisessa löytää suht hyvin ne oikeet ohjaukset. Koira on taitava, siitä ei pääse mihinkään. Hyppääminen on mitä on, valitettavasti. Mäkin alan ihan selkeesti löytään sen langanpään... Marialta sai hyviä vinkkejä ja kehuja. Se ei oo pahemmin tainnut nähdä meidän menoa sen jälkeen, kun me vaihdettiin aikasempaan treeniryhmään.
Nyt ei muuta, kun toivotaan, että pysytään terveenä ja päästään treenaan. Agirotuun mä kai ilmoon. Varmaan perjantaille ja lauantaille. Joukkueeseen en oo tyrkyttänyt, koska kyllä kaks päivää sitä lajia riittää.

Kasvattaja-Leena kyseli Jedi-pappaa agirotujoukkueeseen. Ikävä kyllä koen, että papasta ei enää aksaamaan ole. Pää kyllä jaksaa, mutta kroppa ei. Torstaiaamuna iski tajuntaan, että pitää varman alkaa pikkuhiljaa henkisesti valmistautumaan... Onhan se ollut taustalla koko ajan, että poika ei varmaan montaa vuotta meitä enää ilahduta. Pissavaiva alkoi 6 vuotiaana ja kohta se on ollut siis jo 7 vuotta. Nyt pissaa tippuu käytännössä ihan koko ajan. Lisäks kun toi kroppa alkaa vähän prakaan. Selvästi koirasta näkee, että pää menis, mutta kun kroppa pistää välillä liikaa hanttiin. Tällä hetkellä Jazi on kyllä paremmassa kunnossa, kun Jedi. Luopumisen tuskaa, mutta katostaan nyt. Saa pappa nauttia vielä kesästä täysin rinnoin, ei tässä mikään kiire ole mihinkään <3.

Keskiviikkona olin niin tappoväsynyt, että epikset jäi todellakin väliin. Torstainakin nukuin ennen treenejä, että jaksoin lähtee. No, kaks päivää enää sairaslomasijaisuutta Urjalassa ja pääsen omiin hommiin! Mirvan kanssa sovittiin, että teen ke&to 9-14 eli lyhyttä päivää :). En pistä ollenkaan vastaan! Seuraavalla viikolla varmaan keskiviikko noin myös, kun Teemu kotiutuu ti-ke välisenä yönä <3. Loma lähestyyyy!!!! Ja juhannus, voi nääs. Pakkaan varmaan koirat autoon ja ajelen johonkin suuntaan... Saa nähdä mistä ittemme löydetään :D.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Ylöjärven kisat