Treenit ja juhannusta

Joo, unohtu laittaa tänne juhannustoivotukset. No, ei kai täällä kukaan oo ees käynyt tsekkaamassa. Eiköhän jussina oo kaikilla parempaakin tekemistä :).

Torstaina Harrin treenit. Keskiviikkona mietin, että laitanko vuoron myyntiin, kun olo oli mikä oli. Onneks en laittanu, koska torstaina olo oli hyvä. Radalla tökki heti alussa lähtö. Perskeles, eka rima tuli alas kai kolme kertaa, ennen kun päästiin jatkaan. Ja sen jälkeenkin varasti pari kertaa, MUR! Puuska ei taas oikein malttanu. Muurissa oli vaan matalin palikka ja irtopalat ja senkin Puuska onnistu räjäyyttään. Maltti oli ekalla pätkällä todella hakusessa. Muuten koira oli kyllä taas taitava ja nopea <3. Mulla oli himppasen keskittymisongelmia ja suunnitelmat ei meinannu pysyä mielessä. Mutta hyvä siitä tuli sit loppujen lopuks kuitenkin :). Nyt mennään sillä metodilla, että kontakteilta tulee palkka satunnaisesti. Jospa se vähän vaikuttais kisakontakteihin...

En ilmonnut Puuskaa Agirotuun. Se ei vaan tuntunut hyvältä idealta. Ilmotin ens lauantain Tamskin kisoihin Eteläpuistoon. Siellä on 2xagi ja hyppy, mutta ilmotin vaan agiradoille. Senkään takia en Agirotuun ilmonnu, koska jos käy niin hullusti, että noustaan tuolla, niin en todellakaan haluis alottaa kolmosissa noin isossa tapahtumassa :P! Enkä halua kisaamaan kiirehtiä sitten muutenkaan. Todennäkösesti lähdetään turisteeraamaan Agirotuun Teemun ja Artun kanssa, jos ilma on hyvä. Seuraavat kisat ens lauantain jälkeen todennäkösesti Tamskin iltakisat 2-luokille 16.7. Sit voikin Tammerfestailla loppuviikon ;).

Olihan mukava paluu omiin töihin keskiviikkona. Asiakkaat kun ihan vilpittömästi toivotteli tervetulleeks takasin ;). Noh, ens viikko vaan ja sit mua ei siellä taas viiteen viikkoon näy :D. Ja taas on semmonen fiilis, että missähän se mun palkankorotus jumittaa... On taas tullu setvittyä TTT:n hommeleita ihan kiitettävästi ja homma jatkuu. Kiva, kun kukaan ei siellä paikalla tunnu tietävän mistään mitään! Noh, viikon jaksaa vaikka päällään.

Juhannus meni rauhallisesti. Aattona ajeltiin iltasella Iittalan kautta Rimmiläntielle. Iittalassa kävin Tuulan pubissa moikkaan tuttuja ja muorilla turisemassa. Rimmiläntiellä asuu Matti ja tietysti siellä oli siis myös Suvi :). Kympin jälkeen Matti laitto komeen kokon roihuun ja naapuruston väkikin valu paikalle. Puolenyön jälkeen oltiin jo kotona. Väsy paino melkolailla, vaikka päikkäritkin tuli vetästyä. Poliisit puhallutteli tossa Moisionaukeen risteyksessä... Ilmeisesti ei sit parempaakaan tekemistä ollu? Ihan kuollut kylä tää kyllä oli sillon yöllä, jos oli jo päivälläkin. Oli ihana nähdä ystäviä piiitkästä aikaa <3. Ja pisteenä Iin päällä Matin äiti Arja, jonka oon nähnyt viimeks teininä... Ehkä vuonna 1996!?! Facessa ollaan kyllä kirjoteltu paljonkin.
Eilen ulkoiltiin ja otettiin aurinkoo, eli hölläiltiin ja nautittiin kesästä koirien kanssa :). Tänään jos jaksais vähän siivoillakin? Tiistai-keskiviikkoyö lähestyy! Ei millään malttais odottaa, että saa herätä rakkaan kainalosta keskiviikkona <3.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...