Kolmoset korkattu!

Oli kyllä mukavan lyhyt matka kisapaikalle. Yhtään ei harmittanu, vaikka piti olla paikalla jo 8.30 :D. Syksymmällä kisoja taas myös SDP:lla, eli ihan nurkalla. Mua jän-nit-ti! Vaikka tavotteena oli vaan korkata kolmoset ja tsekata miten sujuu... Suht paineettomasti siis mentiin, mutta silti se jännitys vaan aina iskee.

Aamun eka rata oli Nybergin Johannan käsialaa. Yllättävän simppeliä etenemistä. Johannalla on yleensä vähän kinkkisempiä ratoja. Puuska pysyi lähdössä hyvin! Kiltisti odotti lähtölupaa. Meni jopa istumaan suht helposti :). Lähtötreeni tuottaa tulosta. Alku meni hyvin ja minimi kaarroksilla. Keinulla toimin hölmösti ja siitä tuli alastulolta 5 =P. Puomin kontakti oli hieno. Siitä käännyttiin vasemmalle ja vaikka kuinka yritin pitää Puuskan mun oikeella puolella, niin se poukkas vasemmalle. No, kieltoo ei tullut, koska sain sen just ennen aidan siivekettä vedettyä edestäni hyppäämään hypyn. Seuraavaks kepit ja niillä Puuska juoksi vaan huutaen eteenpäin, prkl! Hyvä minä! En antanu käskyä ajoissa ja koira ehti sit juosta jo keppien puoleenväliin =P. Tästä siis kielto. Harri tais sanoo mulle torstaina viimeseks, että tarkkaa ohjausta vaan... Aan kontakti oli hyvä ja loppu rata samoin. Tulos 10 ja sijotus tais olla 13. (?). Aika meni ihan vähän yli ihanneajan mun sössimisen takia. +0,37 ja ia oli 46 (etenemä 3,5). Hyvä mieli joka tapauksessa radan jälkeen :).

Seuraavaks oli vuorossa hyppäri, jonka tuomaroi Anne Viitanen. Tutustuessa pääsin ihan hyvin rataan sisälle. Suorasta putkesta piti kääntyä oikeelle muurille ja se tuotti päänvaivaa. Se putkijarru olis nyt ollut kova sana tässä kohtaa... Aargh! Lähtö taas ok, hieno pieni Puuska! Suorasta putkesta likka tykitti täysillä kohti edessä olevaa aitaa. Sain viime tipassa huudettua sen kääntymään pois ja muurille. Muurin hyppäsikin, mutta harmi kyllä hyppäs sen myös takasin päin =P. No, loppurata vedettiin täysillä ja pienillä kaarroksilla. Ihana tuomarin sihteeri Jassu oli merkannut meidän ajan lappuun. Kiitos siitä! Ihan varma en oo, että tuliko putken jälkeinen rima lopussa alas. Voi olla, että Puuskalle tuli turhan kiire mun perään. Tosi hienoa menoa kyllä koiralta <3. Hylly tuli ja aika oli piitkän kaarroksen putkelta muurille ja muurihässäkän jälkeen 35,90, eli -2,1. Ihanneaika siis 38 ja etenemä 3,5. Pakko jossitella vähän ;). Jos tulokset olis muuten niin kuin ne nyt oli ja me oltais tehty nolla ilman häslinkiä, niin palkinnoilla oltais oltu. Tästä jossittelusta tulee oikein hyvä mieli :D. Ehkäpä me vielä joskus jossain sekin koetaan...

Kolmannen radan tuomaroi Saviojan Anne. Mä oon aina tykänny Annesta ja sen radoista. Tälläkin kertaa kiva rata, jossa haastetta tarpeeks ;). Lähtö oli vielä tälläkin kerralla hyvä! Harmi vaan, että eka ja toka rima tuli alas. Eka menee koiran piikkiin, mutta tokalla taisin ite kääntää koiran vähän turhan rajusti. Aa hyvä. Kepeille hienosti ja siitä putkeen. Putkesta suora syöttö puomille, jonne EI pitänyt mennä. Siinähän huusin ja sinne meni =P. Jatkettiin rennosti matkaa hyllyn jälkeen. Keinu oli nyt ok, kun muistin miten mun pitää toimia. Välistävedot ja taaksetyöntö meni ihan nappiin, kuin myös vienti putken kauempaan päähän :). Puomilla Puuska jäi vähän liian ylös kontaktilla. Vaadin sen 2on-2offiin, kehut ja kaks vikaa estettä loppuun. Hyvä mieli tänkin radan jälkeen! Nyt se on tehty ja tästä on hyvä jatkaa!

Seuraava koitos ens lauantaina Hervannassa Takutin kisoissa. Täytyy nyt vaan ottaa itteensä niskasta kii ja ilmota kaikkiin näihin lähikisoihin, kun niitä nyt kerran on.

Olipa kiva nähdä tuttuja naamoja kisoissa. Niin kauan tahkottu ykkösissä ja kakkosissa, että kolmosluokan tuttuja ei oo tullu nähtyä =P. Erityisesti Suvia ja Niinaa oli tosi kiva nähdä! Jatkossa sit enemmän ja muitakin :).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...