Takkujen kisat

Kunnon sadekelin kisat juu. Onneks oli hyvä varustus ja koira, joka ei kastumisesta piittaa :).
Ekalla radalla tuomariharjoittelijana Kermisen Petteri ja valvovana Sari Mikkilä. Rata oli kiva ja tutustuessa pääsi hyvin siihen sisään. Okseri toisena esteenä vähän mietitytti, mutta ei liikaa ;). Terhikin valoi muhun uskoa, että hyvin se menee. No menihän se. Kepeille asti tehtiin hyvää rataa, Aan alastulo oli hieno. Sen jälkeen vähän haki väärän putken päätä, mutta osu kuitenkin oikeeseen putkeen :D. Ja taas me tössättiin kepeille! Enpä tiedä... Käskytin kyllä, mutta ehkä sitten liian myöhään? Puuska juoksi ohi, otettiin uusiks ja joku väli alussa jäi pujottelematta. Taas uusiks ja nyt sujui. Sittä putki-aita-aita (takaakiertona) ja puomil... eiku putkeenhan se meni, perkle! Koira, jota kontaktit vetää ja mä vielä olin vetämässä pois puomin puolella. Noh, ei voi mtn. Puomin kontakti hyvä ja sen jälkeinen aidan takaakierto hieno :). Lopussa tuli vielä muurin palikat alas, kun lähestymiskulma oli todella vino. Olis kai pitänyt törkätä enempi :P. Noh, hyvä mieli kuitenkin. Koira teki hienosti, eikä ohjaajakaan ihan sysipaska ollut. Lähtö oli normaali meille, eli pienen kovistelun jälkeen istuttiin.

Toisen radan tuomaroi Anders Virtanen. Kiva rata tämäkin ja omaan hätäilyyn kaatu =P. Nyt kepit hienosti ja siitä putken kautta aidalle ja taas putkeen. Ainoo vaan, että aidalta suora linja Aalle ja Puuska meinas pamauttaa sinne. Käänty kuitenkin nippanappa putkeen, kun tajus, että olin jäänyt seisoon putken keskelle ja huuuusin! Aa ok, mutta puomilla jäi aika ylös. Tuli kuitenkin kontaktille ja toi jämähtäminen johtu mun sijottumisestakin. Jatkettiin matkaa kolme aidan kautta putkeen ja siitä KOSH! Kiirehdin liian pitkälle ottaan putkesta vastaan. Puuska juoksi mun perässä muurin ohi, voi äiree mikä moka! Loppu rata sitten puhtaasti. Sijotusta en tiedä, mutta tulos 5 ja aika oli -0,73(ia49). Eli ihan ok, kun puomilla meni aikaa ja sitten kielto. Lähdössä jouduttiin "keskusteleen" vähän kauemmin, että istutaanko vai ei. Hyvillä mielin koiran tekemisestä tälläkin radalla. Tosta kiellosta kyllä itteeni ruoskin kunnolla >:I.

Kisat meni mini-medi-maksi järjestyksessä. Oli siis hyvin aikaa starttien välissä jutskailla ja liikuttaa koiria. Vanhukset oli mulla mukana, kun Teemu lähti vähän tuulettuun poikain kanssa :). Varsinkin Terhin kanssa oli oikein mukava nähdä ja höpistä kunnolla piiitkästä aikaa :).

Viime viikon Harrin treenit olikin Annen treenit. Anne on sen verran perusteellinen, että ehdittiin meneen vaan yks kerta. Siinä kuitenkin paljon hyvää! Palautetta sain lentävistä käsistäni... eli samat sävelet, kun Harriltakin XD.

Seuraava koitos sunnuntaina Ylöjärvellä. Tällä viikolla vikat Harrin kesäkauden treenit. Ens viikolla siirrytään talvikauteen ja aletaan treenaan joka toinen viikko taas. Syyskuussa tais olla kahet kisat, joista toiset piirinmestaruudet. Lokakuussa jotkut kisat ja sitten hiljenee täällä päin. Ja varmaan ihan hyväkin niin... ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...