E-HKK:n kisat Parolassa

Tulihan käytyä Parolassa kavereita moikkaamassa :). No joo ja vähän aksaamassakin :D. Ilma oli hieno ja kavereita on aina mukava nähdä. Koirakin oli oma taitava itsensä, mutta ohjaaja, kuten arvata saattaa, sabotoi kaikki radat XD.
Kuvat Johanna Lyömilä

Kaikilla radoilla tuomarina Katarina Virkkala. Kaks ekaa agiratoja ja vika hyppäri. Ekalla radalla tiesin jo valmiiks, että "kuolema" tulee viimeistään loppuSUORALLA. Aita-suora putki-rengas-aita ja straight on! Joopajoo! No, hylly tuli kyllä jo alussa =P. Puuska pysy lähdössä hyvin ja alku menikin ihan nappiin. Pituuden jälkeen käännyttiin takasinpäin aidalle. Vaikka kuinka yritin työntää Puuskan aidalle, niin se tuli ohi, prkl! En jääny korjaan, vaan jatkettiin matkaa. Aa ja puomi oli just eikä melkein :). Mutta tosiaan se loppusuora oli mulle ihan tappoo. Jäin jälkeen ja putkesta tullessaan Puuska ei tienny mihin mennä. Ohi renkaasta ja tais mennä vikasta aidastakin =P. HYL

Tokan agiradan alkuna oli ekan radan loppu. Eli aita-rengas-suora putki-aita. Puuska pysy hyvin lähdössä ja otin sen vähän ennen rengasta mukaan. Liikuin kokoajan eteenpäin ja vaan katsoin ja kutsuin koiraa mennessäni. Puuskalle tuli varmaan liian kiire mun perään ja eka rima tuli alas. Noita erilaisia lähtöjä pitäis OIKEESTI treenata! Putken jälkeen mun ohjaus hajos ja ohitettiin muutama este tosi taitavasti =P. Puomilla Puuska jäi liian ylös ja vaadin alas asti. Keinu oli hyvä (!!!), kuin myös Aa. HYL


Hyppärinkin lähdössä Puuska pysy hyvin. Mä vaan sössin kepeille menon, kun en ottanut haltuun ajoissa. Puuska siis ampu hypyltä ohi keppien ja piti ottaa uusiks. Kielto siitä = meni aikaa. Renkaan jälkeen oli tarkotus valssata. Juupajuu ja niinpäniin, ei muuten valssailla tällä liikkumisella! Takaaleikkaus meni säätämiseks ja ihme, ettei koira hypänny aitaa takasinpäin. Aikaa meni siinäkin. Lopussa tais tulla joku rima alas. Tulos 10 ja aika 38,01, kun ia oli 38. Mun liikkeellä ei kai voi paljon muuta odottaakaan... 

Omat sössimiset harmittaa tietty, mutta en jää märehtimään. Liike ei vaan nyt yksinkertasesti riitä ja sillä selvä. Ja ei, en sano, että mulla on pirun nopee koira enkä siks pysy sen perässä. Sovitaanko vaikka niin, että "mun Tallinnasta kesällä hankkimat silarit kipuilee vielä" ;D. Että silleen.  

Kisojen jälkeen kurvasin moikkaan Suvia ja Mattia. Kiitos kutsusta <3. Kiva, kun ruokitte ja oli ihana nähdä ja höpöttää pitkästä aikaa! Vastavierailua odotellessa :).

En sitten ilmonnutkaan Takutin kisoihin. Tuntu vaan siltä, että ei napostele. Varsinkaan, jos Tuija Kokkonen sattuis tuomariks. Niinpä me varmaankin mökkeillään lauantaina ja sunnuntaina löhötään. Seuraavat kisat siis piirinmestikset la 21.9. ja sitä seuraavat varmaan sitten vasta lokakuun lopussa.

Tourneokin saadaan kai tällä viikolla "kasaan". Suunnitelmissa kai laittaa se suoraan myyntiin. Vaihdossa siitä saa niin pirun vähän. Jees, mutta kattellaan, kunhan nyt eroon pääsis =P.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...