Ylökkin kisat

Jaahas, jos sitä kaivelis taas muistia sen verran, että kertois jotain viime viikonlopun säädöistä =P.
Ylöjärvellä siis hyppäri ja agirata, jotka oli tuomariharjoittelija Jari Suomalaisen käsialaa. Valvovana Marjo Heino, joka tuomaroi hyppärin, koska Jari tuli myöhemmin paikalle. Olisi muuten tullut hänelle hurjan paljon hommaa.

Hyppäri oli tosi kiva. Alku oli aita-suora putki-mutka putki. Suora putki syötti tietty ihan suoraan väärään päähän seuraavaa putkea... Siitä olis varmasti selvitty, jos Puuska ei olis varastanut lähdöstä, PRKL! Suht hyvin sinne istahti ja jäi, mutta en ehtinyt niin pitkälle ottamaan vastaan, kun olin ajatellut. Enkä tietenkään taaskaan osannut reagoida ja puhaltaa peliä poikki. Juostiin siis rata loppuun. Kepeiltä tuli taasen kielto, kun en ottanut koiraa putkesta haltuun. Tuli mun toiselle puolelle ja juoksi ohi kepeistä =P. Loppurata hienosti. Muutenkin mentiin koko rata pienillä kaarroksilla ja hyvää vauhtia. Aika olis varmaan ollut ihan ok.

Agiradan lähtö mietitytti. Se kun oli melkeinpä lentävän lähdön paikka... Noh, me ei olla juurikaan näitä treenattu, vaan nimenomaan niitä lähdössä pysymisiä XP. Ja pieleenhän se sitten menikin. Puuska tuli mun perässä ekan aidan ohi ja siitä kielto. Pakkovalssi kolmannella aidalla onnistui hyvin. Puomin kontaktilla jäi liian ylös ja vaadin alas asti. Lähdettiin molemmille radoille ekana... Voi kunpa olisin tiennyt, miten suoran putken jälkeen käy! Ei siis oltu ainoita, jotka hyllytti siinä kohtaa. Puuska tuli pirun kovaa suorasta putkesta ja suuntasi jo vikalle aidalle oikeelle, vaikka piti kääntyä vasemmalle. Mä olin käskytyksessäni auttamatta myöhässä ja putkijarrukin unohtu matkan varrelle (taas) =P. Puuska kaarsi niin pitkästi, että hyppäs seuraavan aidan väärin päin. Se kun oli tarkotus hypätä edestä, ei takaa. Loppurata oikein mallikkaasti ja Aan kontakti hieno.  

Kaks hyllyä siis käytiin hakemassa Jarin tosi mukavilta ja virtaavilta radoilta. Tommosia ratoja osasin kyllä odottaakin :).

Ja mitäpä muuta? Harrin treenit on menneet hyvin. Jos ei takerruta siihen, että toissa viikolla en millään meinannut muistaa rataa. Jätin keskivaiheen aluks kokonaan väliin XP. Ohjaajan kunto meinaa kyllä ihan väkisin loppua =P. Harri torstaina toteskin, että annetaas ohjaajalle pieni lepo, vaikka yleensähän se on koira, jolle sitä pitää antaa ;P. Voi apua, tarttis varmaan tehrä jotain :D? Ens lauantaina Parolassa kolme starttia... Toivottavasti niitten välissä on kunnolla aikaa palautua :D. Ens viikolla ei pitänyt olla treenejä, mutta ostin Katalta treenin. On paljon mukavampi lähtee kisaamaan, kun on treeni alla :).

Tourneo meni katsastuksesta läpi, kun saatiin jarrut kuntoon. Nyt pitäis sit laittaa siihen vielä 4-500 egee kiinni, että sais sen "kunnolla" kuntoon ja vaihtoon. Vaikka sitten sitä ei kyllä kuulemma kannatakaan enää vaihtaa! Voi kiesus. Mä haluun siitä eroon ja piste. Se ei tulevaisuudessa enää riitä meidän tarpeisiin ja that`s it. Sanokoot muut mitä tahansa, nih! Ja nyt siitä ehkä vielä saa edes jotain =P.

Että semmottis. Kaikilla asiat suht ok. Koirat voi niin hyvin, kun ne vaan voi. Teemun olkapäätä kuntoutetaan ja pistetään... Mäkin oon kai ihan ok, vaikakkin kai vähän huonossa kunnossa? Noh, kyllä tää tästä. Ehkä. Vielä joskus :D.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kisarapsaa...

Puuskan leikkaus...