Annen treenit

Keskiviikon Annen treenit meni ihan kivasti. Poispäinkäännöstä pitää treenata, koska siinä Puuska hyppää liian vinoon... Tietty jos se olis seurannut mun ohjausta, olis ehkä kääntyny paremmin. Sillä vaan sattu oleen just siinä kohtaa se "kyllä Puuska tietää mitä tehdään ja mihin mennään"-moodi päällä XP. Kuinka ollakaan Anne joutu moneen kertaan sanoon mulle, että kato sitä koiraa!!! Älä jätä sitä selän taakse! Tiedetään, sillon ei hyvä heilu, kun niin käy. Mutkunmutkun... =P. Yks niisto osu ihan nappiin ja persjätöt oli pääsääntösesti onnistuneita :). Koira oli taas taitava, mitäpä muutakaan. Oli kiva päästä Annen komentoon pitkästä aikaa :).

Maanantaina otettiin taas hyppytekniikkaa. Okserissa tais kolahtaa kerran ylempi rima alas. Keinu oli makee joka kerta ja rengaskin suju taas. 

Voi tota Jediä. Kyllä siinä alkaa vanhuus näkyyn jo. Joka kerta kun nousee pediltä, niin täräjää niin perkuleesti. Nopeesti kyllä tokenee ja tekee reippaasti pitkiä lenkkejä. Mutta ei ajatustakaan, että veisin sitä enää esteille... Jazi on taas turvonnu vanhoihin mittoihinsa, mutta eipä se sen liikkumista yhtään haittaa. Siinä se jaksaa lenkillä köpötellä kun muutkin. Puuska nyt tietty liikkuu potenssiin 10 joka lenkillä, mut kuitenkin. 

Päiväpissat on vähentyneet huomattavasti. Joka aamu varaudun niihin, mutta harvemmin on joutunut siivoon iltapäivällä. Hyvä niin. Saatto olla Puuskalla joku leikkauksen jälkeinen juttu?!?

Löysin eilen ittelleni uudet speedcrossit! Agilitykengät siis :). Vanhat alkaa oleen jo aika puhki ja uusia oon kattellu puolisentoista vuotta ainakin. En vaan oo löytänyt mieleisiä tai sitten kokoo ei oo ollu. Eilen löysin Ideaparkin Top-Sportista ja oli vielä vähän halvennettukin. Tasan yhdet oikeen kokoset sieläkin vaan... Mut väri on just mun! Mustaa ja pinkkiä :D. Täytyy varmaan huomenna kokeilla kuinka niillä kulkee...

Tiistai lähestyy! Ei millään malttais odottaa... Onneks huomenna on kisat ja niitten jälkeen käyn vielä Parolassa kyläilemässä. Ma & ti menee töissä vappuhulinan merkeissä = simaa ja munkkeja kaikelle kansalle. Tiistai-iltana sitten Iittalan kautta Helsinki-Vantaalle hakeen muruseni kotiin <3. Iittalassa käyn moikkaan tuttuja ja haen matkaseuraa. Kiva, kun ei tartte yksin ajella :).

Kisajännitys alkaa painaan päälle! Sitä ei yhtään helpota tieto siitä, että Harri on tuomarina. Palaute tulee siis suht nopeesti ratojen jälkeen XP. Jees, mut nyt mä alan touhuun jotain, että saan muuta ajateltavaa :).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...