Torstain treenit

Puuska jyrää :D! Jo alkulämmittelyssä oli havaittavissa, että likka on vauhdissa. Harrin treeniradathan ei koskaan oo helppoja. Nytkin oli ihan tarpeeks haastetta löntystelevälle ja löysälle ohjaajalle. Onneks koira on taitava ja nyt osas vähän ennakoida mun seuraavaa, myöhässä ollutta ohjausta. Kontaktit ihan nappiin, mutta se ei oo juhlan aihe, koska niin niitten pitääkin mennä. Keinusta oon kyllä ilonen. Tauon jälkeen ollut joka kerta ihan nappisuoritus :). Kepeille menot aivan mah-ta-vi-a! Eipä tartte mennä sörkkiin mitään ja muutenkin parempi että pysyn kaukana, kun hullu pujottelee ;D. No, tulihan niitä onnistumisia itellekin muutama, eli oikein hyvä fiilis jäi taas. Ens viikolla sitten sitä hyppytekniikkaa pariin otteeseen. Nyt tosin hyppääminenkin oli jo parempaa :).

Tällä viikolla sain huomata, että on parempi henkisesti valmistautua pahimpaan (niinhän mä nykyään aina teen =P)... Sitä ei välttämättä tapahdukaan! No, nyt ei oo kyse kun pissoista lattialla, mutta kuitenkin. Tiistaina oli ne kuivuneet ja loppuviikosta ei mitään!

Mutta toinen ongelma alkaa oleen sillä mallilla, että sille on tehtävä jotain. Puuska syö paskaa. Siis lenkillä toisten koirien paskoja natustaa suuhunsa minkä kerkiää. Alkaa jo meneen överiks. Leikkauksen jälkeen ollut näin. Viisaammat vois kertoo, että mistä toi johtuu? Joku puutos? Vaiko ihan vaan hölmöyttä =P? Katjaaaa?!? Kuonokoppaa oon harkinnut, mutta onpa sitten kiva liikkua sen kanssa. Ihmisethän mieltää kuonokopan niin, että sen käyttäjät on hulluja. Juu, en saa tota 5 kilosta pippuria muuten aisoihin, se syö kaikki vastaantulijat ;D. Toisaalta, mitä helkkarin väliä sillä on mitä muut ajattelee? Jonkinsortin hulluna ne mua varmaan pitää jo. Sen verran oon suutani aukonu monelle koiran ulkoiluttajalle. Toi paskan syöminen johtaa sitten siihen, että Puuska ite paskoo paljon. Eihän tosta syödystä paskasta mitää imeydy, vaan tulee läpi. Parina aamuna saanu siivota paskat lattialta. Eilen illalla jo tiesin, että tänään siivotaan. Eihän se oikein ees haise, mutta epämiellyttävää on!

Meikäläisellä hormoonit otti taas eilen vallan. Tuli avauduttua naapurin ymmärtämättömälle koiranomistajalle. Mutta ehkä seuraavalla kerralla osaa ohittaa meidät... No joo, olisin kyllä avautunu ilman tätä "epätasapainookin", mutta meneehän se nyt kai vähän överiks. Noh, tää loppuu parin viikon sisään tai sitten jatkuu paljon pidempään XP. Teemu saa kiittää onneensa, että ei oo kotona.

Seuraava avautuminen tapahtuu varmaan ens viikolla, jos huoltoyhtiö ei tee mitään. Meillä on siis päätyasunto ja myös toi pihatie loppuu tohon meidän eteen. Nyt se tulvii niin, että pihatietä ei oo toivoo päästä kuivana pois. Onneks tästä pääsee nurtsin kautta isommalle tielle, mutta nurtsikin on ihan lillua. Ihan ei vesi tuu vielä rappujen juureen, mutta varmaan tän päivän aikana... Naapurit on samassa jamassa ja ne ei pääse edes nurtsin kautta, elleivät mee vastapäisten pihojen kautta. Eli hyvinhän mulla tässä asiat on XD. Viikolla huoltoyhtiöstä ovat olleet hakkaamassa jäitä pois kaivojen päältä, mutta ei tässä välissä. Perkele sentään!

Että näin meillä. Nyt lenkille tonne aurinkoiseen kevääseen B). Vaikka aika vilakkahan siellä vielä on. Loppupäivän voikin sitten istua takapihalla auringossa ja vetästä kevyen fysiikkatreenin istuskelun jälkeen. Illalla saa taas jännätä Tappran peliä :).

Kommentit

  1. Muutiks sä ruokintaa leikkauksen jälkeen?
    Laita vaikka viestiä sähköpostiin tai fb:iin ku kerkeet. Terkut koko ryhmälle!

    Katja

    VastaaPoista
  2. Ihan samaa syö kun ennenkin, eikä noilla muilla mitään tommosia "oireita" oo... Täysin samoilla ruuilla ovat. Laitan :). Terkut sinnekin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...