Hyppytreeniä

Maanantaina käytiin treenaamassa. Pääasiassa hyppytekniikkaa, mutta lämmiteltiin eka vähän muilla esteillä. Keinu loistava, okserin ylempi rima tippu kerran. Toistoja oli paljon, joten ei paha. Mutta rengas! Se räjähti moneen kertaan... siihen on ilmeisesti vaan kiva hypätä päin niin että kolisee =P?! Vauhtia kyllä oli, mutta suora lähestyminen, eikä ponnistus mun mielestä lähteny älyttömän kaukaa... Noh, vaikee sitä on ite enempää analysoida. Pitäis olla toinen silmäpari mukana.
Hyppytekniikka meni ihan ok. Vähän malttamatomasti ja huolimattomasti kyllä. Mutta pitkästä aikaa ihan ok suorituksia.

Torstaina käytiin taas. Sillon ei paljon otettu muita esteitä. Keinu, puomi ja kepit pari kertaa, hienosti! Rengasta vähän useemin ja nyt joka kerta ok. Hyppytekniikka meni paremmin ja maltillisemmin, kun maanantaina. Kyllä se siitä taas lähtee sujumaan, kun pääsee treenaan :). 

Perjantai-iltana ajeltiin Hämeenlinnaan. Siellä renkaitten vaihto, auton siivous ja pesu. Jälkimmäisissä olikin hommaa... Siivottu viimeks viime vuoden äitienpäivänä ja pesty?!? On tainnu Sami huuhtasta joskus viime keväänä, kun huolsi sitä =P. No, liuottimella lähti hyvin XD. Kyllä oli eilen kiva ajella kesäylinopetta ;) kesäkumeilla kotiin :D. Nyt kehtaa viedä liikkeeseen näytille. Täytyy mennä pankkiin, kun Teemu kotiutuu. Auton vaihto on ajankohtanen, koska tosta ei kohta saa enää mitään... Hesan reissulla tuli kivi tuulilasiin, "kivasti" siihen kuskin silmien väliin =/. Lasivakuutusta ei enää oo ja alkaahan toi aika ruosteen raiskaamakin oleen jo. Auton puunaaminen ei oo mulle kovin tärkeetä. Kulkuneuvo se on, välttämätön paha, kun ei muulla pääse. Tulossa siis myyntiin tourneon Kulkukoiran valmistama veräjä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...