Treeniä treeniä

Maanantaina taas hyppytreeniä. Aina vaan paremmin menee. Okseri meni taas ihan nappiin ja rengaskaan ei räjähtänyt kertaakaan. Huomenna taas.

Torstaina Harrin treenirata oli melkosta juoksua. Mulle paha, kun en osaa juosta =P. Onneks Puuska on alkanu irtoon ihan kivasti :). Ymmärtää mitä siltä haluan, vaikka huutelen kaukaa takana ;D. Keinun suoritus on nyt just sellainen mihin syksyllä aloitetulla treenillä tähtäsin. Okei, se voisi olla nopeempi, mutta nyt on tärkeintä varmuus. Ja tietty se, että koira tietää miten sen suorittaa ja suoritus on turvallinen. Lopputulema illan treeneistä oli se, että koira oli taitava. Joskin toisella kerralla alko vähän lällätteleen mulle... Ohjaaja oli aika hyvin kartalla, joskin hitaalla. Taas tuli sama palaute, kun monesti ennenkin = tarkkuutta!

Lätkän finaalipelejä on tullut jännättyä. Saapa nähdä kuinka Tapparan käy... Tänä viikonloppuna on ulkoiltu paljon. Kohta taas lähdetään aurinkoiselle iltalenkille B). Tää leskeys alkaa jo puuduttaa ja tulevat 9 päivää tuntuu varmasti todella pitkiltä. No, sitten saan taas merimiehen maihin vähintään neljäksi viikoksi <3.

Viikolla sain todeta, kuinka ihania asiakkaita mulla on töissä. Autossa on akkuvalo vilkkunut enemmän ja vähemmän syksystä asti. Sitä ei vaan oo saatu tsekattua, että mikä siellä on. Noh, torstaina se sitten aamusella sytty, eikä enää sammunut. Töissä sitten muutamalle asiakkaalle asiasta juttelin. Miska tarjos kyytiä kotiin, jos auto ei enää lähde käyntiin. Kyytiä kotiin siksi, että koirat oli tärkeysjärjestyksessä ekana. Ne olis pitänyt päästä pissattamaan ja sitten vasta murehtia lisää prkleen autoa. Pieni korjaus muuten, Miska on muutakin, kun asiakas, se on kaveri :). Teemun lapsuuden ystäviä ja mäkin siihen tutustuin 1994 niin kun Teemuunkin :). En kuitenkaan tarvinnut kyytiä kotiin, koska auto laitettiin kuntoon jo aamun aikana. Kunnossapidon miehet kävi toteamassa vian ja korjasvat sen siinä parkkipaikalla. Ihania tyyppejä ja tää merileski on todella, todella kiitollinen. Yritin tarjota aamupalaa kiitokseksi, mutta vastaukseksi sain vaan, että mielelläänhän sitä mukavaa ihmistä autetaan :). Kiitos!

Keskiviikkona päästään pitkästä aikaa Annen treeneihin. Ostin Miljalta vuoron, kun aattelin, että on ihan hyvä saada ratatreeni alle ennen kisoja. Kyllä vaan, kisoihin ollaan menossa ja ne on ens sunnuntaina Parolassa! Alkaa jo vähän hirvittää... XD

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...