Kuulumisia siis :)

Koirilla meni aivan loistavasti! Eiliseen asti... Ne on niin fiksuja, että tajuavat kyllä mikä on edessä, kun Teemu pakkailee ja mä alan oleen surkee. Jazi on ollu ihan täpinässä koko kuukauden. Juossut jäällä muitten mukana ja ollut muutenkin tosi täpäkkänä. Laihtunutkin on (!!!), eikä oo kipuillut yhtään. Eilen sitten alko kipuileen, enää ei saa koskee mihinkään... Jedi on vuotanu pissaa vähemmän, mutta epäilenpä, että alkaa taas vuotaa enemmän. Muutenkin vaikuttaa tänään vaisulta. Puuska on Puuska, se ei turhia stressaa. Mun alakuloisuutta sekin kyllä näyttää kummastelevan. Ja tottakai sillä ottaa koville maata työpäivät kotona. Kuukauden on päässyt päivisin pitkille lenkeille... Näin iltasin virtaa on vaikka muille jakaa.
Pissoja oon valmistautunu siivoon päivittäin... Tänään tosin oli vaan yhdet kuivuneet pissat lehdellä.

Puuskan viime treenit meni ok. Nyt, kun rimat oli korkeemmalla, niin hyppäs huonosti. Muuten taattua Puuskaa, tosin väsy aika nopeesti. Siihen saatto kyllä vaikuttaa alkuviikon hoidossa olo ja meidän lomailu. Mun osuuteni meni ehkä vähän paremmin, kun ekoissa treeneissä. Tällä viikolla taas Harrin treenit ja omatoimisesti otetaan hyppytekniikka ja okseritreeni käsittelyyn tässä kuussa. Jospa loppukuusta uskaltautuis sitten kisoihin taas?

Kuskattiin merimies eilen Helsinki-Vantaalle. Varmaan sitten ajelen vappuaattoiltana sen sieltä myös hakemaan. Mitäpä sitä muutakaan vappuna touhuis? Pakko ei tietenkään ole, firma maksaa kyllä kuljetukset kentälle. Eilen ei vaan ollu vaihtoehtoja, koska poikanen oli pakko viedä äidilleen ja auto Teemun veljelle. Alunperin lennon piti olla tänään aamupäivällä... Näin ollen meidän piti mennä eilen lätkämatsiin. No, harmituksen kyrsimystä lisäs sitten sekin, että sinne ei päästy.
Että semmosta. Suunta taas ylöspäin, ei tässä muukaan auta.

Aurinkoista alkukevättä kaikille :)!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harrin treenit

Kiitollinen minä

Harrin treenit ja yleistä löpinää...